Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Ogrtač za trudnice Mama Nova c1

37,03  (279,00 kn)

Ogrtač za trudnice Mama Nova c1

Prekrasan ogrtač za trudnice u crvenoj boji upotpunit će svaku Vašu kombinaciju. Ogtač za trudnice nosiv je u svim stupnjevima trudnoće, ali i svakako nakon poroda. Može se kombinirati uz jeans hlače za trudnice i košulju ili uz elegantnu haljinu upotpunjemu modnim dodacima. Savršen je odabit za sve moderne trudnice.

SASTAV: 100% poliester

Ogrtač za trudnice je univerzalne veličine i pristaje svima.

Veličina

Clear

Opis

Ogrtač za trudnice Mama Nova c1

Ogrtač na prvu možda izgleda jednostavno, ali njegova moć transformacije je nevjerojatna. Neobičnog je i zanimljivog kroja te položen čini punu kružnicu. Crveni ogrtač je napravljen od laganog, ali punijeg materijala, pa odlično pada. Nema rukave i ne kopča se, već je zamišljeno da slobodno pada ili se kombinira sa širokim pojasom koji također možete pronaći u Mama Nova kolekciji. Zanimljiv i neobičan ogrtač je univerzalne veličine i zaista pokriva sve konfekcijske brojeve. Idealan je za trudnice jer se prilagođava kako trbuh raste. Glavna značajka ovog proizvoda može se smatrati da je praktičan, funkcionalan.

Prekrasan ogrtač za trudnice u crvenoj boji upotpunit će svaku Vašu kombinaciju. Ogtač za trudnice nosiv je u svim stupnjevima trudnoće, ali i svakako nakon poroda. Može se kombinirati uz jeans hlače za trudnice i košulju ili uz elegantne haljine. Ogrtač Mama nova možete upotpuniti modnim dodacima. Savršen je odabit za sve moderne trudnice.

Ogrtač za trudnice je univerzalne veličine i pristaje svima.

Dodatne informacije

Veličina

, ,

Ogrtac-za-trudnice-mama-nova-odjeca-za-trudnice-trudnicka-odjeca

Ogrtač za trudnice Mama Nova c1

Izbornik