Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Mama Nova tunika za trudnice

26,41  (199,00 kn)

Mama Nova tunika za trudnice  ravna proizvod je Mama Nove. Tunika je idealna za sve mlade buduće majke! Tunika ima duge rukave pa je stoga idealna za proljeće , jesen i zimu. Odlično se slaže na crne tajice koje će Vas dodatno vizualno stanjiti i uz pomoć tunike, naglasiti Vašu ženstvenu figuru. Napravljena je od izuzetno kvalitetnog i prozračnog materijala te je kombinacija zelene boje sa kariranim donjim djelom.

Veličina

Clear

Opis

Mama Nova tunika za trudnice.

Tunika za trudnice  ravna proizvod je Mama Nove. Tunika je idealna za sve mlade buduće majke! Tunika ima duge rukave pa je stoga idealna za proljeće , jesen i zimu. Odlično se slaže na crne tajice koje će Vas dodatno vizualno stanjiti i uz pomoć tunike, naglasiti Vašu ženstvenu figuru. Napravljena je od izuzetno kvalitetnog i prozračnog materijala te je kombinacija zelene boje sa kariranim donjim djelom.

Ova tunika idealna je za sve mlade trudnice ili one mrvicu starije koje su i dalje mladenačkog duha!

Super se slaže na tenisice ili starke te je odličan izbor za šetnju gradom, odlazak frizeru ili odlazak na kavu s prijateljicama. Ako želite malo elegantniju varijantu, tada preporučamo da tuniku kombinirate s crnim balerinkama i torbicom u istoj boji.

Sve u svemu, ako tražite nešto jednostavno, udobno i lijepo u toplim danima, bez pretjeranog razmišljanja, slobodno se odlučite za ovu tuniku Mama Nova tunika za trudnice,  je ugodna za nošenje, što je svim ženama važno, a posebice trudnicama. Uz to, tunika lijepo prati linije tijela i vizualno Vas ne proširuje.

S ovom tunikom ne možete pogriješiti jer je toliko decentna, a opet toliko vesela i posebna zahvaljujući uzorku na donjem dijelu. Stoga, ako tražite  odjevni komad koji će „razbiti“ predrasude o dosadnim crno-bijelim kombinacijama, odaberite ovu tuniku za trudnice sivu ravnu  i nećete pogriješiti!

Elegantna Mama Nova tunika za trudnice pruža pregršt mogućnosti kombiniranja. Uparite ju s trudničkom majicom za šetnju gradom ili košuljom za trudnice za poslovni sastanak, a za večeru u gradu dodajte tek zlatnu narukvicu i malu torbicu.

Sastav materijala:

95% pamuk, 5% elastan

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

Mama Nova tunike za trudnice

Mama Nova tunika za trudnice

Izbornik