Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Ogrtač crni bez rukava Mama Nova

37,03  (279,00 kn)

Ogrtač crni bez rukava Mama Nova. Ogrtač može biti kombiniran u dnevnim ili večernjim varijantama, a nosi se preko haljina, košulja, tunika, ili preko laganih jaknica i ispod kaputa… On pokriva sva godišnja doba i nikada ne izlazi iz mode.

SASTAV: 100% poliester

Veličina

Clear

Opis

Ogrtač crni bez rukava  Mama Nova.  Ogrtač na prvu možda izgleda jednostavno, ali njegova moć transformacije je nevjerojatna. Neobičnog je i zanimljivog kroja te položen čini punu kružnicu. Crni ogrtač je napravljen od laganog, ali punijeg materijala, pa odlično pada. Nema rukave i ne kopča se, već je zamišljeno da slobodno pada ili se kombinira sa širokim pojasom koji također možete pronaći u Mama Nova kolekciji. Zanimljiv i neobičan ogrtač je univerzalne veličine i zaista pokriva sve konfekcijske brojeve. Idealan je za trudnice jer se prilagođava kako trbuh raste. Glavna značajka ovog proizvoda može se smatrati da je praktičan, funkcionalan.

Ogrtač crni bez rukava Mama Nova može biti kombiniran u dnevnim ili večernjim varijantama, a nosi se preko haljina, košulja, tunika, ili preko laganih jaknica i ispod kaputa… On pokriva sva godišnja doba i nikada ne izlazi iz mode.

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

mama-nova-odjeća za trudnice

Ogrtač crni bez rukava Mama Nova

Izbornik