Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Capri tajice za trudnice crne boje

13,14  (99,00 kn)

Capri tajice za trudnice crne boje napravljene su od kvalitetne mješavine pamuka i elastana savršen su odabir svake trudnice. Tajice imaju povišenu podesivu traku preko trbuha tako da si sami regulirate veličinu, te su zato nosive cijelu trudnoću i nakon poroda. One su sastavni dio svakog trudničkog ormara. Idealne su za ljeto, u kombinaciji sa tunikama ili ispod haljine.

Veličina

Clear

Opis

Capri tajice za trudnice crne boje koje svaka trudnica mora imati u svome ormaru! Svim ženama bitna je udobnost kada biraju odjeću koju će nositi. Međutim, u trudnoći udobnost je posebice važna kada žena traži odjeću za sebe.

Izuzetno je bitno da se žena u trudnoći ne „gura“ u odjeću koja joj je premalena, već da nosi udobnu i komotnu odjeću koja ju neće stezati za trudnički trbuh. Ove tajice mogu se pohvaliti time kako su dizajnirane specijalno za trudnice!

To nisu obične tajice, već tajice koje su dizajnirane tako da prekriju Vaš trudnički trbuh i sežu do struka. Zahvaljujući tome, ove tajice trudnici olakšavaju izvođenje svih svakodnevnih obaveza. Naime, zahvaljujući ovim trudničkim tajicama, nećete se više morati pridržavati za trbuh prilikom svakog saginjanja. Ove tajice rade to za Vas! Ugodan i kvalitetan materijal pokriva trudnički trbuh i tako Vam olakšava šetnju, saginjanje i ostale aktivnosti koje ponekad znaju biti izazovne u trudnoći.

Također, ono što je također bitno, capri tajice za trudnice crne boje se mogu kombinirati na različite načine! Možete ih nositi ispod tunike ili kraće haljine uz balerinke. Osim toga, idealne su i za opuštajuću šetnju gradom, odlazak na kavu i sličnu. Važno je naglasiti kako  ove tajice nisu prozirne, stoga ih bez straha možete kombinirati na kraće majice.

S obzirom na to da su crne boje, odlično se kombiniraju na bilo koju boju, a uz njih se slažu i tenisice. Sve u svemu, ove tajice odličan su odabir kada ne znate što obući umjesto traperica koje Vas pritišću i neudobne su. Odaberite ove tajice za trudnice i nesmetano uživajte u danu! Veličina: S – XXL. Sastav materijala: 95% pamuk, 5% elastan

Dodatne informacije

Veličina

, , , ,

Capri tajice za trudnice | Mama Nova shop - odjeća za trudnice

Capri tajice za trudnice crne boje

Izbornik