Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Haljina za trudnice siva ravna

59,99  (452,00 kn)

Haljina za trudnice siva ravna proizvod je Mama Nova. Praktična je za hladnije dane i lijepo pristaje u svim fazama rasta vašeg trbuščića. Napravljena je tako da je možete nositi još dugo nakon trudnoće a također i ako niste trudnica.

SASTAV: 95% pamuk, 5% elastan

Veličina

Clear

Opis

Haljina za trudnice siva ravna je iz nove kolekcije  Mama Nova.

Trudnička haljina ravna s uzorkom naš je novi proizvod. Ako tražite elegantnu haljinu za trudnice za Vama drag svečani događaj, mislimo kako ste ju upravo pronašli! Ova je trudnička haljina midi dužine zapravo spoj dva različita materijala.

Posebnost ove haljine upravo je kombinacija različitih materijala, odnosno boja i uzoraka. Donji dio haljine uvelike doprinosi eleganciji ove haljine. Radi se o crnoj podlozi po kojoj su posuti različiti uzorci cvijeća i lišća u pastelno-ružičastoj nijansi.

Ova haljina napravljena je od izuzetno udobnog i prozračnog materijala što je čini idealnom haljinom . Samo jednim pogledom na haljinu, shvatit ćete kako je ona idealna za bilo kakav svečani događaj. Trudnička haljina odiše elegancijom budući da je velikim djelomsive boje, koja doprinosi eleganciji. Donji dio haljine za trudnice obogaćuje ovu haljinu, čime ona prestaje biti obična haljina, već postaje veoma elegantna  haljina s pastelnim detaljima.

Naše haljine za trudnice dizajnirane su kako bi svim ženama, a posebice trudnicama olakšale svakodnevni život, unijele radost u svaki dan, a da Vam pritom bude udobno. Tim željama nastala je i ova haljina. Haljina se odlično slaže uz lakirane salonke u crnoj boji. Uz to Vam preporučujemo da odaberete crnu lakiranu torbicu. Ako još dodate naušnice u pastelnoj boji i svijetloružičasti ruž, dobit ćete nepogrešivu kombinaciju za svaki otmjeni događaj na koji ste pozvani.

Dakle,haljina za trudnice siva ravna  haljina je odličan odabir ako ste pozvani kao gošća na vjenčanje, krštenje, krizmu ili pričest. Stoga, ako tražite lijepu i elegantnu haljinu, koja je ujedno i cjenovno prihvatljiva, odaberite ovu i nećete pogriješiti!

Veličine: S, M, L, XL.

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

Mama Nova haljina za trudnice

Haljina za trudnice siva ravna

Izbornik