Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Haljina za trudnice Mari 02

66,23  (499,00 kn)

Haljina za trudnice Mari 02. Ova jednostavna i efektna haljina  hrvatske je proizvodnje i dolazi u ograničenim količinama. Možete ju naručiti putem našeg webshop-a, ili nas posjetiti u trgovini u Westgateu i isprobati još haljina iz naše bogate kolekcije.

SASTAV: pamuk, elastan, poliester

Veličina

Clear

Opis

Haljina za trudnice Mari 02.

Svečanu haljinu za trudnice rado će nositi žene koje njeguju profinjen i elegantan stil. Haljina u crno-bijeloj kombinaciji ne samo da je nepogrešiv izbor, nego za nju možemo sa sigurnošću reći i da je bezvremenska! Uz crno-bijelu kombinaciju ovu haljinu krase i floralni uzorci uplavim nijansama koji će biti savršeni za proljetne i ljetne svečanosti.

O  našoj haljini za trudnice Mari 02

Kroj je možda na prvi pogled jednostavan, ali vrlo je pomno osmišljen kako bi pristajao baš svima – i trudnicama i ostalim ženama. Gornji dio je rastezljiv i lako se prilagođava svakom tijelu te je vrlo ugodan za nositi. Dužina haljine do gležnja vrlo je sofisticirana i elegantna. Haljina je rezana ispod prsa, a donji dio haljine lagano se širi i pada preko trbuha i bokova. Pravi je izbor za trudnice koje žele lijepo izgledati, a pri tome se ugodno osjećati. Haljina je također prigodna i za sve dame koje vole „classy & chic“ izgled.

Decentni uzorak u nepogrešivim bojama daje zavodljivu notu i dozvoljava nam da se poigramo sa raznim modnim dodacima kao što su remenje i nakit, koje također možete potražiti u ponudi Mama Nove. Izbor detalja svakako će odrediti i stil na koji želite iznositi haljinu, od dnevne varijante do svečane prigode. Haljinu za trudnice Mari 2 odaberite ukoliko idete kao gošća na svadbu, u večernji izlazak ili u ljetnu šetnju gradom. Ovo je komad odjeće u kojem ćete u trenutku zablistati, bez previše razmišljanja i gubljenja vremena za kombiniranje.

Haljina je izrađena od kvalitetnog i udobnog materijala pa ćete u njoj moći nesmetano uživati cijeli dan, a i plesati cijelu noć!

Ova jednostavna i efektna haljina za trudnice Mari 02  hrvatske je proizvodnje i dolazi u ograničenim količinama. Možete ju naručiti putem našeg webshop-a, ili nas posjetiti u trgovini u Westgateu i isprobati još haljina iz naše bogate kolekcije.

Dodatne informacije

Veličina

,

mama-nova-haljina-za-trudnice-mari-02

Haljina za trudnice Mari 02

Izbornik