Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Haljina za trudnice Lara duga

106,05  (799,00 kn)

Haljina za trudnice Lara duga izuzetno je elegantna i svečana haljina. Ako tražite jednostavnu, prozračnu, a ipak upečatljivu svečanu haljinu, onda je ova haljina za trudnice odličan izbor za Vas! Ova haljina za trudnice nema rukave, a njen najuočljiviji detalj je bogati srebreni ukras koji čini ovratnik.

SASTAV: poliester, viskoza

 

Veličina

Clear

Opis

Haljina za trudnice Lara duga.

Haljina za trudnice Lara duga izuzetno je elegantna i svečana haljina. Ako tražite jednostavnu, prozračnu, a ipak upečatljivu svečanu haljinu, onda je ova haljina za trudnice odličan izbor za Vas! Ova haljina za trudnice nema rukave, a njen najuočljiviji detalj je bogati srebreni ukras koji čini ovratnik. Haljina je dužine do poda i lagano pada uz tijelo. Kroj haljine Lare u kombinaciji sa predivnim materijalom omogućit će Vam da izgledate i osjećate se poput grčke božice.

Haljina Lara izrađena je od kvalitetnog, laganog i prozračnog materijala. Može se kombinirati s trakom oko struka kao i laganim materijalom koji kada se sveže pokriva Vaša ramena. Na taj način haljina postaje pristojna za crkvu, što haljinu čini prilagodljivom za različite prigode. Također, trudnička haljina ima podstavu što Vam omogućuje bezbrižno uživanje u danu. Zahvaljujući svojoj prozračnosti, haljina je idealna za proljetna i ljetna vjenčanja i svečanosti.

Haljina za trudnice Lara duga idealna je za trudnice koje traže elegantnu haljinu u kojoj će zablistati u svim svečanim prigodama!. Haljina je idealna za svečane prigode poput kumstva na krštenju, krizmi, svadbi. Također, može poslužiti kao modni odabir za romantičnu večeru udvoje. Ako se odlučite za bijelu boju, haljina je idealna i kao vjenčanica! Uz nju će Vam biti dovoljna jednostavna frizura i blaga šminka kako biste izgledali filmski. Možemo zaključiti kako je haljina Lara idealan odabir za sve žene koje se u trudnoći ne žele odreći svoje elegantne strane i ljubavi prema upečatljivim modnim komadima. Odabirom ove haljine pokazat ćete drugima kako trudničke haljine nisu vizualno dosadne i nezanimljive, već da itekako mogu biti elegantne i oku privlačne!

Riječ je o haljini koja je proizvedena u Hrvatskoj, a dolazi u više veličina i u širokoj paleti boja.

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

mama-nova-haljina-za-trudnice-lara-duga

Haljina za trudnice Lara duga

Izbornik