Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Haljina za trudnice Ita2 pliš crvena

46,32  (349,00 kn)

Haljina za trudnice Ita2 pliš crvena nosiva je tijekom cijele trudnoće i nakon nje. Također je mogu nositi i djevojke i žene u svim prigodama. Mekoća pliša omogućuje ugodu prilikom nošenja, a nešto tamnija crvena boja izuzetno je pogodna za blagdansko vrijeme.

Veličina

Clear

Opis

Haljina za trudnice Ita2 pliš crvena koju proizvodi Mama Nova. Osebujnog je kroja i prilagodljiva za svaku priliku.

U najljepšem razdoblju vašeg života ipak vas čeka mnogo pitanja, nesigurnosti i strahova. Čak je i način odijevanja, odnosno odjeća, nešto čemu trebate posvetiti pozornost kako biste bili što zadovoljniji, ali i zdraviji tokom trudnoće. Potrebno je pronaći odjeću koja će pratiti vaše promjene fizionomije u trudnoći.

Haljina Ita2 izrađena je od prekrasnog pliša nešto tamnije crvene boje.  Upravo pliš ili velur svojom mekoćom na dodir pruža izuzetnu ugodu. Hladnije vrijeme i nadolazeći blagdani posebno su pogodni za nošenje ove ugodne haljine. Možete je nositi za poslovne prigode ili svečane događaje.  Ukoliko je ukrasite specifičnim nakitom uz odgovarajuće cipelice i torbicu sigurno ćete plijeniti svojo ljepotom. Također je možete nositi i na tenisice ili gležnjače za casual varijantu.

Upravo ta mogućnost nošenja haljine u raznim prigodama i fazama Vašeg života, velika je prednost ove plišane haljine. Stoga možemo zaključiti kako je sve što Vam treba za ugodno vrijeme, predivna haljina poput ove i Vaš pozitivan stav.

Ova lijepa haljina za trudnice Ita2 pliš crvena uz dodatak remena nosiva je i nakon trudnoće te vam omogućava bezbroj mogućnosti.

Dolazi u svim veličinama jer je proizvod Mama Nove.

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

Haljina-za-trudnice-Ita2-plis-crvena-mama-nova

Haljina za trudnice Ita2 pliš crvena

Izbornik