Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Haljina za trudnice Dora F

59,99  (452,00 kn)

Haljina za trudnice Dora F  domaće proizvodnje napravljena je od dva dijela. Gornji dio je zanimljivog  bijelog uzorka. Donji dio je crn tako da vašu figuru čini dužom i ljepšom. Haljina lijepo prati linije tijela i vizualno Vas izdužuje.

SASTAV: 100% viskoza

 

Haljine nisu serijske izrade već su domaće  proizvodnje i svaka se šiva pojedinačno.

Veličina

Clear

Opis

Haljina za trudnice Dora F, domaće proizvodnje, napravljena je od dva dijela. Gornji dio je zanimljivog  bijelog uzorka. Donji dio je crn tako da vašu figuru čini dužom i ljepšom. Falde na prednjem dijelu trbuha prilagođavaju se rastu vašeg trbuščića tijekom cijele trudnoće. To omogućava nošenje kroz sve mjesece pa do poroda.

Također je nosiva i nakon trudnoće a možete je nositi na čizmice, tenisice ili salonke. Dugi rukav izuzetno je praktičan za hladnije dane.

Haljina za trudnice Dora F idealna je za svaku trudnicu sa stilom. Ova zanimljiva haljina je za ljubiteljice bezvremenske crno-bijele kombinacije koje žele da im je udobno i lijepo u odjeći  za vrijeme trudnoće!

Trudnička haljina Dora F – Mama Nova, je izrađena da pristaje svim budućim mamama. Dizajnirana je kako bi se prilagodila  i rasla prema vašem trbuhu, a to joj omogućavaju nabori na dijelu trbuha. Ovoj haljini za trudnice, bijeli rukavi daju elegantan izgled i možete ju kombinirati s jednostavnim  salonkama s petom ili čizmicama. Za svečane prigode, u ovoj haljini za trudnice izgledat ćete posebno. Ljepota haljine upravo je njena kombinacija iz dva dijela koja je čine posebnom. Zato svakako nas posjetite u našoj trgovini mama nova u Westgate-u ili naručite online.

Haljina je naš proizvod i dolazi u svim veličinama.

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

Haljina-za-trudnice-Dora-F-mama-nova

Haljina za trudnice Dora F

Izbornik