Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Haljina za trudnice Ebruxxl

79,50  (599,00 kn)

Haljina za trudnice Ebruxxl.

Riječ je o svečanoj haljini koja je nosiva u brojim prilikama – bilo da idete na svadbu, krstitke, godišnjice, ili ste Vi moderna mlada koja će ju odabrati za svoj poseban dan! Svečana ružičasta haljina ima kratke rukave i duljine je do ispod koljena. Ukrašena je floralnim motivima koji se blago sjaje te haljini daju dodatnu dozu elegancije.

SASTAV: viskoza

Veličina

Clear

Opis

Haljina za trudnice Ebruxxl.

Ružičasta svečana haljina za trudnice romantični je model iz kolekcije Mama Nove. Riječ je o elegantnoj haljini idealne dužine do ispod koljena koja dolazi u ružičasto-puderastom tonu. Njen elegantan kroj i nježna boja idealni su za sve prigode.

Riječ je o svečanoj haljini koja je nosiva u brojim prilikama – bilo da idete na svadbu, krstitke, godišnjice, ili ste Vi moderna mlada koja će ju odabrati za svoj poseban dan! Svečana ružičasta haljina ima kratke rukave i duljine je do ispod koljena. Ukrašena je floralnim motivima koji se blago sjaje te haljini daju dodatnu dozu elegancije. Uz nježne floralne uzorke ove haljine, osjetit ćete dah proljeća bez obzira kada ju nosili. Haljina lijepo prati figuru bez da je pripijena uz tijelo. Ukoliko želite dodatno naglasiti svoju figuru i struk, haljinu možete upotpuniti jednim od pojaseva iz naše bogate kolekcije!

Ova elegantna haljina idealne dužine dolazi u ruzičastoj boji. Elegantnog je kroja te je idealna za svečanosti u proljetnim i ljetnim mjesecima. Svečana ružičasta haljina za trudnice savršeno će odgovarati trudnicama, novopečenim mamama, ali i svim ostalim ženama jer se njen svevremenski kroj prilagođava Vašem tijelu.

Ova elegantna haljina izrađena je od kombinacije finog satena koji se ne gužva te prirodne i lagane viskoze. Ima kvalitetan podstav stoga se u niti jednom trenutku nećete morati brinuti da je prozirna ili da Vam se nešto ocrtava. Haljina za trudnice dolazi u veličini XXL.

Naše haljine dizajnirane su kako bi svim ženama uljepšale dan – bez obzira izabrali ju za šetnju gradom ili svečanost. Elegantna ružičasta haljina podignut će proljetno raspoloženje i istaknuti Vas u masi. Ako tražite elegantnu i kvalitetnu haljinu za važan dan, ova je haljina pravi izbor za Vas.

Naručite putem našeg webshopa ili nas posjetite u trgovini u West Gate-u i isprobajte još modela iz naše kolekcije!

Dodatne informacije

Veličina

odjeca-za-trudnice-mama-nova-haljine-za-trudnice-mama-nova-svecana-haljina-za-trudnice-ebruxxl

Haljina za trudnice Ebruxxl

Izbornik