Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Duga svečana haljina kraljevsko plava

106,00  (799,00 kn)

Duga svečana haljina kraljevsko plava. Haljina je duga do poda te je rezana visoko u struku. Prema dnu se širi, što olakšava hodanje i ples! Ova crvena svečana haljina ima tanke bretele te je gornji dio sa stražnje strane rastezljiv kako bi Vam haljina savršeno pristajala. Kroj haljine prati oblik tijela, širi se prema dnu, stoga je dovoljno opušten da je haljina iznimno udobna

SASTAV: poliester

Veličina

Clear

Opis

Duga svečana haljina kraljevsko plava.

Svečana haljina za trudnice  je unikatna i ženstvena svečana haljina za trudnice iz posebne svečane kolekcije Mama Nova. Haljina je izrađena od najfinijeg materijala koji je lagan i lijepo prati građu tijela. Haljina je duljine do poda te je savršen odabir za svaku svečanu priliku.

Svečana duga haljina lila predivnog je i svevremenskog kroja. Dolazi u elegantnoj kraljevsko plavoj boji koja daje dodatni romantični štih. Haljina je duga do poda te je rezana visoko u struku. Prema dnu se širi, što olakšava hodanje i ples! Ova svečana haljina ima tanke bretele te je gornji dio sa stražnje strane rastezljiv kako bi Vam haljina savršeno pristajala. Kroj haljine prati oblik tijela, širi se prema dnu, stoga je dovoljno opušten da je haljina iznimno udobna. U ovoj haljini iz kolekcije Mama Nova do izražaja će doći vaša figura i ženstvenost, ali je haljina ipak dovoljno pristojna da ćete se u njoj osjećati opušteno.

Ova svečana haljina Mama Nova predviđena je za vjenčanja, krštenja, godišnjice, maturalne zabave… Da, čak i ako niste trudnice ova elegantna haljina će Vam savršeno pristajati! Ovaj model vole naše trudnice, ali i djevojke koje traže savršen model haljine za maturalnu zabavu ili gala večer.

Haljina za trudnice osim u ovoj dolazi i u drugim bojama. Ova je haljina izrađena od finog satena pa Vas neće morati brinuti peglanje niti ćete morati paziti kako sjedite – haljina se neće zgužvati!  Dolazi u više veličina od S do L.

Duga svečana haljina kraljevsko plava je nepogrešiv odabir za žene koje se vole istaknuti u masi i koje na svečanostima žele izgledati elegantno i ostaviti dojam,

Naručite putem našeg webshop-a ili nas posjetite u trgovini u West Gate-u i isprobajte još modela iz bogate kolekcije Mama Nove!

Dodatne informacije

Veličina

, ,

mama-nova-odjeca-za-trudnice-haljine-za-trudnice-duge-svecane-haljina-duga-svečana-haljina-kraljevsko-plava

Duga svečana haljina kraljevsko plava

Izbornik