Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Haljina za trudnice Sara purpur

59,99  (452,00 kn)

Haljina za trudnice Sara purpur, ili ljubičasta izuzetno je elegantna. Njena boja stvara dojam ekstravagancije i raskoši, a mnogi je nazivaju i bojom umjetnosti. Njen bezvremenski kroj prilagođava se svakoj ženskoj osobi bilo da je trudna ili ne.

SASTAV: poliester. elastan

Veličina

Clear

Opis

Haljina za trudnice Sara purpur.

Svečana haljina za trudnice Sara purpur , elegantan je proljetni model iz kolekcije Mama Nove. Riječ je o divnoj svečanoj haljini idealne dužine koja dolazi u više boja. Njen lepršavi dizajn idealan je za nadolazeće sunčane dane.

Riječ je o svečanoj haljini koja je nosiva u brojim prilikama, pa tako može podignuti i Vašu dnevnu kombinaciju na neki novi nivo. Svečana midi haljina ima decentan V-izrez i dužine je do ispod koljena.  Njeni rukavi su kratki i lepršavi stoga će Vam u njoj uvijek biti ugodno. Haljina lijepo prati figuru bez da je pripijena uz tijelo. Ukoliko želite dodatno naglasiti svoju figuru i struk, haljinu možete upotpuniti jednim od pojaseva iz naše bogate kolekcije.

Ova elegantna midi  haljina dolazi i u dvije nijanse smeđe te u plavoj boji. Njen lepršavi dizajn idealan je za nadolazeće sunčane dane.  Haljina je nosiva u brojim prilikama. Ova vedra i elegantna haljina savršen je odabir za svadbe, godišnjice, krstitke.

Svečana midi haljina za trudnice savršeno će odgovarati trudnicama, novopečenim mamama, ali i svim ostalim ženama jer se njen svevremenski kroj prilagođava Vašem tijelu. V-izrez će posebno odgovarati novopečenim mamama jer olakšava dojenje!

Naša haljina dolazi u smeđim, plavim i još drugim nijansama. Riječ je o haljini izrađenoj od kvalitetnog  satenskog materijala koji se ne gužva. Dolazi u veličinama od S do XL.

Naše haljine dizajnirane su kako bi svim ženama uljepšale dan – bez obzira izabrali ju za šetnju gradom ili svečanost. Haljina za trudnice Sara istaknuti će Vas u masi. Ako tražite lijepu, elegantnu i lepršavu haljinu proizvedenu u Hrvatskoj, koja je ujedno i cijenovno prihvatljiv odabir za sve Vas!

Naručite putem našeg webshop-a ili nas posjetite u trgovini u West Gate-u i isprobajte još modela iz bogate kolekcije Mama Nove!

Dodatne informacije

Veličina

,

haljina-za-trudnice-sara-purpur-odjeca-za-trudnice-mama-nova-haljine-za-trudnice-mama-nova

Haljina za trudnice Sara purpur

Izbornik