Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Haljina za trudnice bordo volan

46,32  (349,00 kn)

Haljina za trudnice bordo volan sa preslatkim volančićima je za sve trudnice koje žele izgledati posebno. Kvalitetna izrada i lagani viskozni materijal idealan je za tople ljetne dane. Ovu haljinu možete nositi tijekom cijele trudnoće, a svakako i nakon poroda. Haljina u bordo boji izražava eleganciju, raskoš i toplinu

SASTAV: viskoza, elastan

 

Haljine nisu serijske izrade već su domaće  proizvodnje i svaka se šiva pojedinačno.

Veličina

Clear

Opis

Haljina za trudnice bordo volan.

Posebnost ove haljine leži u asimetričnom kroju. Budući da je haljine s prednje strane dužine do koljena, a sa stražnje strane midi dužine. Haljina ima kratke rukaviće s volanima. Gornji dio haljine ima v-izrez te su oko dekoltea također ušiveni elegantni volani. Volani se nalaze i pri rubu haljine.

Haljina je napravljena od izuzetno kvalitetnog, udobnog i prozračnog materijala. Lijepo prati liniju tijela, a da pritom nije usko pripijena uz kožu. Navedeno je velika prednost za trudnice, posebice ljeti, budući da haljina ne pritišće Vaš trudnički trbuh te ne potiče dodatno znojenje kože.

Haljina za trudnice bordo volan posebna je jer ova bojanosi osjećaj luksuza, raskoši i elegancije. Bordo boja može imati snažan, sofisticiran i privlačan dojam. Kombinacija crvene i ljubičaste stvara bogatstvo i dubinu, često povezivane s toplinom, strašću i snagom.

Ako ste pozvani na prijateljičino vjenčanje, na nečiju pričest ili krizmu, ova haljina definitivno je jedan od favorita koji biste mogli obući. Haljina za trudnice se odlično slaže uz bež detalje, stoga ju možete kombinirati na bež salonke, torbicu u istoj nijansi te bež sako. Ako ste više raspoloženi za tamniju varijantu, tada preporučujemo crne salonke ili balerinke te torbicu u istoj boji.

Sve u svemu, ova haljina za trudnice volan nudi mnoštvo opcija za kombiniranje budući da je jednobojna, a opet toliko bogata zahvaljujući predivnom kroju i volanima. Stoga, ako želite zablistati na nekom svečanom događaju, a nemate što obući za ovo trudničko razdoblje, odaberite ovu haljinu i sigurno nećete pogriješiti!

Haljina dolazi bez remena sa slike.

 

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

haljina-za-trudnice-bordo-volan-odjeca-za-trudnice-mama-nova-haljine-za-trudnice-mama-nova

Haljina za trudnice bordo volan

Izbornik