Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Crno bijela haljina za trudnice

49,00  (369,00 kn)

Crno bijela haljina za trudnice izrađena je od viskoze te je moderna, udobna i stilski osvježavajuća opcija za trudnice tijekom toplih ljetnih mjeseci.

Haljina lijepo prati figuru bez da je pripijena uz tijelo. Ukoliko želite dodatno naglasiti svoju figuru i struk, haljinu možete upotpuniti jednim od pojaseva iz naše bogate kolekcije.

SASTAV: viskoza

Veličina

Clear

Opis

Crno bijela haljina za trudnice.

Crno-bijela haljina za trudnice izrađena je od viskoze te je moderna, udobna i stilski osvježavajuća opcija za trudnice tijekom toplih ljetnih mjeseci. Evo opisa takve haljine:

Ova haljina je izrađena od viskoznog materijala koji je lagan, prozračan i prijatan na dodir. Viskoza je prirodno vlakno koje omogućava dobru cirkulaciju zraka i udobnost, što je važno za vrijeme trudnoće kada je udobnost ključna.

Dizajn haljine je prilagođen trudničkom tijelu, s rastezljivim dijelom u predjelu trbuha kako bi pružio dovoljno prostora za rastući trbuh. Oblik haljine je  klasičan A-kroj koji pada slobodno niz tijelo, pružajući prostornost i slobodu kretanja.

Haljina je crno-bijela, što stvara kontrastni i moderni izgled.

Može imati razne detalje koji dodaju stilski element haljini, kao razni remeni. Detalji poput ovih mogu dodati ženstvenost, eleganciju ili opuštenost haljini, ovisno o stilu i preferencijama.

Duljina haljine je midi (ispod koljena) ili maxi (do poda), ovisno o preferencijama trudnice. Ova dužina omogućava dovoljno pokrivenosti i udobnosti, dok istovremeno zadržava moderni izgled.

Duljina haljine može biti midi (ispod koljena) ili maxi (do poda), ovisno o preferencijama trudnice. Ova dužina omogućava dovoljno pokrivenosti i udobnosti, dok istovremeno zadržava moderni izgled.

Ova crno-bijela ljetna haljina od viskoze za trudnice pruža kombinaciju udobnosti, modernog stila i praktičnosti. Pogodna je za različite prilike, poput šetnji, druženja ili posebnih događaja tijekom ljetnih mjeseci.

Haljina lijepo prati figuru bez da je pripijena uz tijelo. Ukoliko želite dodatno naglasiti svoju figuru i struk, haljinu možete upotpuniti jednim od pojaseva iz naše bogate kolekcije.

 

 

Dodatne informacije

Veličina

,

crno-bijela-haljina-za-trudniceodjeca-za-trudnice-mama-nova-haljine-za-trudnice-mama-nova

Crno bijela haljina za trudnice

Izbornik