Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Grudnjak za dojenje pamučni

8,99  (68,00 kn)

Grudnjak za dojenje pamučni.

Grudnjak za dojenje je praktičan komad odeće koji je namenjen da olakša majkama dojenje svoje bebe. Napravljen je od mekane, prozračne i rastezljive pamučne tkanine. Dolazi u bijeloj boji.

Veličina

Boja

Clear

Opis

Grudnjak za dojenje pamučni.

Grudnjak za dojenje je specijalno dizajniran komad donjeg rublja koji olakšava majkama hranjenje svoje bebe. On kombinira funkcionalnost, udobnost i diskreciju kako bi omogućio praktično dojenje u javnosti i kod kuće.

Evo nekoliko karakteristika tipičnog grudnjaka za dojenje:

  1. Rastezljivi materijali: Grudnjaci za dojenje su često napravljeni od mekih, rastezljivih materijala poput pamuka, mikrofibera ili najlona. Ovi materijali pružaju udobnost, podršku i fleksibilnost.
  2.  Grudnjaci za dojenje imaju specifičan dizajn kopči na prednjem dijelu kako bi se jednostavno otvarali i zatvarali za vrijeme dojenja. Ovi sistemi omogućavaju brz i lak pristup grudima bez potrebe da skidate  grudnjak.
  3. Unutrašnji  otvor za dojku: Grudnjaci za dojenje imaju unutrašnje otvore za dojku kako bi se olakšalo hranjenje bebe. Ovi otvori su obično skriveni unutar tkanine čašice, omogućavajući diskreciju i održavajući intimnost tokom dojenja.
  4. Dodatna podrška: Grudnjaci za dojenje često imaju dodatnu podršku u vidu širokih traka oko leđa i podesivih naramenica. Ovo je posebno važno jer grudi mogu postati osetljivije i teže prilikom dojenja.
  5. Prilagođavanje veličine: Grudnjaci za dojenje često imaju mogućnost prilagođavanja veličine kako bi se prilagodili promenama u veličini grudi tokom trudnoće i dojenja.
  6. Dizajn za diskreciju: Mnogi grudnjaci za dojenje imaju specifičan dizajn koji omogućava diskreciju tokom dojenja.
  7. Grudnjak za dojenje je praktičan komad odeće koji je namenjen da olakša majkama dojenje svoje bebe.Ovaj grudnjak za dojenje pamučni je savršen za noćno dojenje i za aktivan stil života.Napravljen je od mekane, prozračne i rastezljive pamučne tkanine. Dolazi u bijeloj boji.

Dodatne informacije

Veličina

, , , ,

Boja

odjeca-za-trudnice-mama-nova-grudnjaci-za-trudnice-i-dojilje-mama-nova

Grudnjak za dojenje pamučni

Izbornik