Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Majica za dojenje-potkošulja 1

14,99  (113,00 kn)

Majica za dojenje-potkošulja 1, olakšava proces dojenja bebe. Ovaj komad odeće je obično napravljen sa specifičnim elementima koji omogućavaju jednostavan pristup dojci, čime se olakšava i udobnost majki i beba tokom dojenja.

Dolazi u bijeloj i crnoj boji

Veličina

Boja

Clear

Opis

Majica za dojenje-potkošulja 1

Potkošulja za dojenje je posebno dizajnirana odjeća koja olakšava proces dojenja bebe. Ovaj komad odeće je obično napravljen sa specifičnim elementima koji omogućavaju jednostavan pristup dojci. Time se olakšava i postiže udobnost majki i beba tijekom dojenja. Evo nekoliko karakteristika koje često možete pronaći na majicama za dojenje:

 Majica ima posebne otvore na grudima koji omogućavaju lak pristup dojci bez potrebe da se potpuno skida. Ovi otvori obično imaju diskretne zatvarače ili preklope kako bi se održala privatnost.

U ponudi su i modeli majica za dojenje koji imaju ugrađeni grudnjak sa podrškom.  To može biti posebno korisno za majke koje žele izbjeći nošenje dodatnog grudnjaka ispod majice.

Materijali od kojih su majice napravljene  su od pamuka i od elastina  kako bi pružili udobnost i omogućili majci da se slobodno kreće tokom dojenja.

Potkošulje imaju preklop ili slojeviti dizajn koji omogućava diskretno pokrivanje tijekom dojenja, čime se održava privatnost i udobnost.

Majica za dojenje-potkošulja 1, izrađena je od pamuka, materijala koji se lako održavaju , što je praktično s obzirom na česte promjene koje prate dojenje beba.

U konačnici, cilj majice za dojenje je pružiti praktičnost i udobnost majkama, omogućavajući im da nesmetano doje svoje bebe bez potrebe za potpunim skidanjem odjeće ili otkrivanjem više nego što je potrebno.

 

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

Boja

,

mama-nova-sve-za-trudnice-potkosulja-za-trudnice-majica-za-dojenje-potkosulj-1

Majica za dojenje-potkošulja 1

Izbornik