Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Haljina za trudnice lavanda

55,90  (421,00 kn)

Haljina za trudnice lavanda. Riječ je o haljini koja može biti casual, a možete ju nositi i u svečanim prilikama. Haljina ima tri-četvrt rukave te decentan V-izrez. Lagana je i prozračna stoga je savršen odabir za proljetne i ljetne mjesece. Uz haljinu dolazi i tanki bijeli pojas kako biste naglasili Vašu figuru. Ukoliko želite drugačiji pojas, sigurno će vam odgovarati jedan od pojasa iz naše bogate kolekcije.

SASTAV: poliester, elastan

Veličina

Clear

Opis

Haljina za trudnice lavanda.

Haljina za trudnice ljubičasta s cvjetovima novi je proizvod u ponudi Mama Nove. Riječ je haljini u nježnoj ljubičastoj nijansi sa elegantnim cvjetnim uzorcima. Svevremenskog je kroja i duljine do gležnja, a zbog lepršavog kroja poželjet ćete ju nositi svaki dan.

Riječ je o haljini koja može biti casual, a možete ju nositi i u svečanim prilikama. Haljina ima tri-četvrt rukave te decentan V-izrez. Lagana je i prozračna stoga je savršen odabir za proljetne i ljetne mjesece. Uz haljinu dolazi i tanki bijeli pojas kako biste naglasili Vašu figuru. Ukoliko želite drugačiji pojas, sigurno će vam odgovarati jedan od pojasa iz naše bogate kolekcije. Ova haljina dovoljno je elegantna da je savršen odabir za svečane prilike, ali i dovoljno jednostavna da u njenoj udobnosti možete uživati za proljetnih izlazaka tijekom trudnoće. Svevremenski kroj koji krasi ovu haljinu za trudnice naći će mjesto u ormaru svake žene koja želi elegantno izgledati.

Haljina za trudnice dolazi u nježnoj lavanda boji, a upotpunjuju ju cvjetni motivi. Izrađena je od lepršavog materijala, a dolazi u univerzalnoj veličini.

Naše haljine za trudnice dizajnirane su kako bi svim ženama, a posebice trudnicama, uljepšale svakodnevni život i unijele radost u svaki dan. To znači da ova haljina nije rezervirana samo za trudnicem, nego će savršeno pristajati svim ženama! Bilo da idete u ljetnu šetnju gradom ili kao gošća na vjenčanje, ova Mama Nova haljina savršen je odabir. Ovisno kako ju kombinirate te dodajete li remen, haljina je nosiva za različite prilike tijekom čitave trudnoće, a također i nakon poroda. Ukoliko tražite lijepu i elegantnu haljinu, odaberite naš proizvod-haljina za trudnice lavanda- i nećete pogriješiti!

Naručite putem našeg webshopa ili nas posjetite u trgovini u West Gate-u i isprobajte još modela iz bogate kolekcije Mama Nove!

 

Dodatne informacije

Veličina

,

odjeca-za-trudnice-mama-nova-haljine-za-trudnice-mama-nova-haljina-za trudnice-lavanda

Haljina za trudnice lavanda

Izbornik