remen

Kožni žuti remen 02

149,00 kn (19,78 €)

Kožni žuti remen 02 u žutoj boji sa zlatnom kopčom izrađen je od vrlo kvalitetne kože. Vrlo lagano se kombinira kako na dnevne tako i na finije varijante. Podići će svaku haljinu na viši nivo elegancije.

Remen 01

89,00 kn (11,81 €)

Remen 01 u smeđe-bež kombinaciji boja geometrijskog dizajna. Ovaj reme načinjen je od rastezljivig materijala tako da odgovara svakoj veličini. Može se nositi na haljine, tunike ili hlače. Također izuzetno je nosiv i kada niste trudni.

Bijela košulja za trudnice

269,00 kn (35,70 €)

Trudnička košulja bijele boje izrađena od ugodne viskoze. Radi svog A kroja pruža mogućnost nošenja kroz cijelu trudnoću, a i nakon poroda se može strukirati. Jednostavna i elegantna za svaku priliku.

Haljina za trudnice čipka bež A kroja

499,00 kn (66,23 €)

Prekrasna haljina za trudnice, idealna za svečane prigode. Izrađena od prekrasne bež čipke i podstavom od viskoze postaje jako ugodna i prozračna za nošenje. Priuštite sebi da se osjećate kao trudnica s modne piste jer to u ovom stanju zaista i zaslužujete.

Haljina za trudnice na preklop i volane

349,00 kn (46,32 €)

Trudnička haljina sa preslatkim volančićima, nježno plavih nijansi za sve trudnice koje žele izgledati posebno. Kvalitetna izrada i lagani viskozni materijal idealan je za tople ljetne dane. Ovu haljinu možete nositi tijekom cijele trudnoće, a svakako i nakon poroda.

Haljina za trudnice nježno plavih nijansi

499,00 kn (66,23 €)

Ova midi trudnička haljina nježno prati žensku figuru, a poseban touch daje joj v- izrez te ¾ rukavi. Odličan je odabir za svakodnevne ili svečane prigode. Kombinirajte u remen, te cipelice i decentni nakit.

Treger haljina u crnoj boji

299,00 kn (39,68 €)

Treger suknja haljina za trudnice pruža mnogo načina za kombiniranje. Savršeno se kombinira uz majice i košulje s tajicama ili čarapama za hladnije dane. U prekrasnoj crnoj boji, za mnoge prigode.

Točkasta haljina za trudnice na volane

349,00 kn (46,32 €)

Točkasta haljina za trudnice na volane sa preslatkim uzorkom točkica i volana. Radi svog kvalitetnog dizajna i ugodnog materijala poželjet ćete ju nositi svaki dan, bilo za svakodnevne prilikee ili neke posebne. Još jedan plus je da ju možete nositi i nakon poroda.

Trudnička haljina sa zebra printom

299,00 kn (39,68 €)

Trudnička haljina sa zebra printom A kroja u kombinaciji crno bijele boje. Prekrasnog materijala koji lagano pada učinit će Vas izuzetno elegantnom trudnicom. Nosiva je kroz cijelu trudnoću, a i nakon poroda. Idealna za svakodnevne ili svečane prigode.

Trudnička haljina Mari 2 crno-bijelo

349,00 kn (46,32 €)

Haljina za trudnice izrađena je od kvalitetnog materijala, iznimne kvalitete. Nosiva je u mnogim prigodama, svečanim ili poslovnim. Prednost ove trudničke haljine je da ju možete nositi i nakon poroda.

Trudnička haljina svečana Mari

499,00 kn (66,23 €)

Haljina za trudnice izrađena je od kvalitetnog materijala, iznimne kvalitete. Nosiva je u mnogim prigodama, svečanim ili poslovnim. Prednost ove trudničke haljine je da ju možete nositi i nakon poroda.

Trudnička košulja bijela čipka

269,00 kn (35,70 €)

Košulja za trudnice bijele boje izrađena od viskokvalitetnog pamuka. Radi svog A kroja pruža mogućnost nošenja kroz cijelu trudnoću, a i nakon poroda se može strukirati. Nježni volančići jednostavno čine ovu košulju posebnom.