Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR
Hot

Haljina za trudnice Sara plava

64,99  (490,00 kn)

Haljina za trudnice Sara plava. Haljina je dužine do koljena s laganim volanima na dnu suknje koji haljinu podižu na viši nivo. Napravljena je od izuzetno udobnog i prozračnog satenskog materijala što je čini idealnom haljinom za sve prigode.

SASTAV: 100% poliester

Veličina

Clear

Opis

Haljina za trudnice Sara plava.

Ovo je ljetna haljina za sve ljubiteljice plave  boje! Ova haljina za trudnice zapravo je kombinacija predivne plave boje.  Haljina je netipičnog, izuzetno vizualno privlačnog dizajna zahvaljujući sjajnom satenu i njegovom prelijevanju boja. Gornji dio haljine je v-izreza s kratkim rukavima.

Haljina je dužine do koljena s laganim volanima na dnu suknje koji haljinu podižu na viši nivo. Napravljena je od izuzetno udobnog i prozračnog materijala što je čini idealnom haljinom za svečane događaje.

Trudnička haljina je izuzetno lepršava i lagana da ćete zaboraviti da je imate na sebi! Uz haljinu dolazi i ušiveni dio kojeg možete svezati oko struka i napraviti mašnu. Taj, naoko maleni detalj, uvelike će doprinijeti vizualnom dojmu čitave kombinacije. Iako je napravljena od izuzetno laganog materijala, ova se haljina ne prozire, stoga možete bezbrižno uživati  noseći je.

Haljina za trudnice Sara plava je odličan izbor za svečana  događanja poput vjenčanja na otvorenom, krštenja, pričesti, krizmi i rođendana. Odlično se slaže uz lakirane salonke u crnoj boji. Uz to Vam predlažemo da odaberete torbicu u istoj nijansi te stavite plave naušnice. Uz laganu pundžu ili raspuštenu valovitu kosu, spremni ste za bilo koji svečani događaj. Ako pak haljine više volite nositi za šetnju u grad i odlazak na kavu s prijateljicama, s radošću Vas obavještavamo kako i ovu haljinu možete nositi u te prigode! Haljina se, naime, odlično slaže na tenisice plave boje. Tako će Vam biti udobno i dugo ćete moći šetati i boraviti u prirodi noseći ovu predivnu haljinu.

Nakon svih spomenutih prednosti ove trudničke haljine, jasno je kako Vam je za  potrebna barem jedna dizajnom zanimljiva haljina poput ove!

Veličine: S, M, L, XL.

 

Dodatne informacije

Veličina

, , , ,

haljine-za-trudnice-mama-nova-web-shop-haljina-za-trudnice-Sara-plava

Haljina za trudnice Sara plava

Izbornik