Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Haljina za dojenje 01 Mama Nova

59,99  (452,00 kn)

Haljina za dojenje 01 Mama Nova izrađena je od dva dijela.. Gornji dio je u crnoj boji i prilagođen je za dojenje. Donji dio za zanimljivog uzorka što haljinu čini elegantnom i savršenom u trudnoći i nakon poroda. Izrađena od prirodnog i kvalitetnog restezljivog materijala lijepo će pratiti rast vašeg trbušćića do kraja trudnoće. Njena primjena nakon trudnoće za dojenje vaše bebe jednostavno će vas oduševiti.

SASTAV: viskoza, elastan

Veličina

Clear

Opis

Haljina za dojenje 01 Mama Nova.

Haljina za dojenje je posebna vrsta haljine koja ima dizajn prilagođen za lagan i jednostavan pristup dojci tijekom dojenja. To znači da se na prednjoj strani haljine nalazi izrez koji se može lako podići ili rastegnuti. Tako da se beba može dojiti bez potrebe da se mama potpuno skine ili mijenja odjeću. Haljine za dojenje obično su izrađene od mekanih i elastičnih materijala koji omogućuju mami da se lako pomiče i kreće dok je u njoj, a istovremeno su udobne i ugodne za bebu. Nekoliko različitih modela haljina za dojenje dostupno je u našoj trgovini ili na webu a neke od njih imaju i dodatne značajke poput dvostrukih izreza za dojenje .

Haljina za dojenje 01 Mama Nova izrađena je od dva dijela.. Gornji dio je u crnoj boji i prilagođen je za dojenje. Donji dio za zanimljivog uzorka što haljinu čini elegantnom i savršenom u trudnoći i nakon poroda. Izrađena od prirodnog i kvalitetnog restezljivog materijala lijepo će pratiti rast vašeg trbušćića do kraja trudnoće. Njena primjena nakon trudnoće za dojenje vaše bebe jednostavno će vas oduševiti. Možete je nositi za posebne prilike, na posao ili šetnje.

Dolazi u veličinama S, M, L, XL

Sastav : 95% viskoza, 5% elastan.

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

haljina za dojenje-mama nova

Haljina za dojenje 01 Mama Nova

Izbornik