Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Haljina mama nova Martina bordo

59,99  (452,00 kn)

Prije narudžbe odaberite veličinu , a pojas ukoliko želite – na modnim dodacima. Pojas nije u cijeni haljine.

Haljina Martina dolazi bez ukrasnog remena. Ukoliko ga želite možete ga naručiti na našim modnim dodacima ili bilo koji drugi remen.

Haljina za trudnice Martina borda napravljena je od izuzetno kvalitetne mješavine viskoze i elastana nježno prati liniju vašeg tijela. Prednji je dio sa decentnim V izrezom, dovoljno atraktivan i elegantan u isto vrijeme.

SASTAV: viskoza, elastan

 

Haljine nisu serijske izrade već su domaće  proizvodnje i svaka se šiva pojedinačno.

Veličina

Clear

Opis

Haljina mama nova Martina bordo.

U trudnoći se vaše tijelo mijenja pa se tako mijenja i odjeća koju nosite. Upravo zato su trudničke haljine idealne za Vas. Istaknite svoju ženstvenost u našim haljinama. U ženskoj garderobi ih nikad nije dovoljno, stoga Vam nudimo modele haljina, čiji su krojevi prilagođeni da rastu zajedno s Vama.

Haljina za trudnice Martina bordo napravljena je od izuzetno kvalitetne mješavine viskoze i elastana nježno prati liniju vašeg tijela. Prednji je dio sa decentnim V izrezom, dovoljno atraktivan i elegantan u isto vrijeme. Otvorenost izreza omogućava kombinaciju različitog nakita za večernje ili svečane prigode. Posebno je dizajnirana, tj. rezana ispod prsa s naborima na trbuhu te je na taj način nosiva gotovo cijelu trudnoću, a i nakon poroda. Može se kombinirati s ogrlicom te s pojasom od čipke, po želji, ovisno za koji priliku ju trebate. Nosiva je za svakodnevne, poslovne te svečane prilike.

Ovu haljinu možete ukrasiti našim prekrasnim pojasom koji će naglasiti atraktivnost haljine. Također možete izabrati i neki drugi pojas iz naše ponude. Za svakidašnje potrebe neće vam trebati pojas, no sa njim ćete svakako zablistati. Ukoliko se odlučite za nakit, također ćete udahnuti eleganciju u vaš izgled.  Haljina mama nova Martina bordo je nosiva na dnevnu obuću ili salonke u kombinaciji sa prikladnom torbicom.

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

haljina-za-trudnice-mama-nova-web-trgovina-odjeće-za trudnoću

Haljina mama nova Martina bordo

Izbornik