Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Trudnička trenirka siva sa pasicom

22,99  (173,00 kn)

Trudnička trenirka siva sa pasicom potreban je odjevni predmet svake trudnice. Dizajnirana na način da bude udobna i prilagođena trudničkom trbuhu, ali i jednako tako moderna i trendi. Pomoću pomične gume i podešavanja možete si prilagoditi stezanje ovisno o vaše stupnju trudnoće. Novi uski model atraktivan je kroj u kojem se možete osjećati moderno i privlačno.

Veličina

Clear

Opis

Trudnička trenirka siva sa pasicom. Ovo je predivna udobna trenirka koju svaka trudnica mora imati u svome ormaru! Svim ženama bitna je udobnost kada biraju odjeću koju će nositi. Međutim, u trudnoći udobnost je posebice važna kad žena traži odjeću za sebe.

Ova trenirka u sivoj boji za trudnice može se pohvaliti time kako je dizajnirana specijalno za trudnice! To nije obična trenirka, već trenirka koja je dizajnirana tako da prekrije Vaš trudnički trbuh i seže do struka. Zahvaljujući tome, ova trenirka trudnici olakšava izvođenje svih svakodnevnih obaveza. Naime, zahvaljujući tome, nećete se više morati pridržavati za trbuh prilikom svakog saginjanja. Obzirom na to da upravo trenirka daje potporu Vašem trudničkom trbuhu. Ova trenirka napravljena od izuzetno udobnog, kvalitetnog pamučnog materijala. To Vam olakšava šetnju, saginjanje i ostale aktivnosti koje ponekad znaju biti izazovne u trudnoći.

Ono što je također veliki benefit ove – trudnička trenirka siva sa pasicom su hlačnice koje nisu preduge, već su uže oko gležnja što onemogućuje da ih pregazite i zaprljate. Ono što je također bitno, trudnička trenirka se može kombinirati na majice različitih boja, s obzirom na to da je trenirka sive boje. Neće izgledati „prešareno“, već će majica u Vašoj omiljenoj boji lijepo doći do izražaja budući da je trenirka crne boje i pristaje na bilo koju drugu boju. Trenirka je idealna za opuštajuću šetnju gradom, odlazak u dućan i slično. Uz trenirku se odlično kombiniraju tenisice ili starke.

Sve u svemu, ova trenirka za trudnice toliko je udobna da ju svaka trudnica koja nesmetano želi uživati u svom danu mora imati!

Veličine: S – XXL.

Sastav materijala: 95% pamuk, 5% elastan

Dodatne informacije

Veličina

, , , ,

Trudnicka-trenirka-siva-sa-pasicom-renirka za trudnice - siva| Mama Nova shop - odjeća za trudnice

Trudnička trenirka siva sa pasicom

Izbornik