Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Tunika za trudnice Ebru crvena

33,05  (249,00 kn)

Tunika za trudnice Ebru crvena je elegantna duža tunika Mama nova praktična za bezbrojne kombinacije bilo na kežual ili poslovne hlače i tajice. Nosiva za hladnije dane. Posjetite nas u Westgate u ili naručite online.

SASTAV: 95% viskoza, 5% elastan

Veličina

Clear

Opis

Tunika za trudnice Ebru crvena je iz nove kolekcije  Mama Nova tunike za trudnice. Pruža pregršt mogućnosti kombiniranja, bilo da ih nosite uz trudničke hlače, suknje ili tajice. Idealan su odjevni predmet za svaku buduću majku. Iz naše ponude izaberi tunike u svom stilu, uzorku i kroju. Trudničke tunike mogu se nositi tokom cijele trudnoće i u svim godišnjim dobima. Također ih možete nositi u raznim prigodama, poslovnim, svečanim ili dnevnim. Izrađene su od raznovrsnih materijala, u raznim modelima i bojama, a dostupne su i u veličinama.

Tunika za trudnice Ebru crvena neizostavni je komad u vašoj garderobi. Također nosiva je i nakon trudnoće ali i ako niste trudnica.

Iz naše ponude izaberi tunike u svom stilu, uzorku i kroju. Trudničke tunike mogu se nositi tokom cijele trudnoće i u svim godišnjim dobima. Također ih možete nositi u raznim prigodama, poslovnim, svečanim ili svakodnevnim. Izrađene su od raznovrsnih materijala, u raznim modelima i bojama, a dostupne su i u veličinama. Tunike za trudnice su odjevni predmet koji će dodati još jednu dimenziju vašoj trudničkoj garderobi i učiniti je još jedinstvenijom. Iz naše ponude izaberi tunike u svom stilu, uzorku i kroju.

Mama Nova Hrvatski brend – originalni dizajn i vlastita proizvodnja. Posjetite nas ili naručite online uz brzu i povoljnu dostavu.

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

tunika-za-trudnice-mama--nova-odjeća-za-trudnice

Tunika za trudnice Ebru crvena

Izbornik