Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Spavaćica za dojenje i trudnoću A2

22,10  (167,00 kn)

Spavaćica za dojenje i trudnoću A2 , napravljena od izuzetno kvalitetnog pamuka, te ravnog kroja tako da se može nositi gotovo cijelu trudnoći i nakon poroda. Ima dvoredno kopčanje na cif  predviđeno za dojenje. Jako je praktična za bolnicu nakon poroda, ili za čuvanje trudnoće.

Veličina

Clear

Opis

Spavaćica za dojenje i trudnoću A2.

Ovo je preslatka spavaćica za trudnoću i dojenje koju trebate imati! Svi znamo kako je u trudnoći veoma bitno da je odjeća izuzetno udobna i da ne pritišće. Svi vole da im je udobno kad spavaju, da ih ništa ne steže i da mogu nesmetano spavati i sanjati. Kada ste trudnica to je posebno važno.

Osim što je za Vas kao trudnicu san veoma bitan kako biste odmorne mogle krenuti u novi dan, kvalitetan san i odmor od velike je važnosti i za razvoj Vaše bebe. Upravo iz svih tih razloga, veoma je bitno da odaberete spavaćicu koja će Vam biti udobna i omogućiti Vam lagodan san.

Ova predivna spavaćica za trudnice i dojenje  idealna je s obzirom na to da ima kratke rukave i dužine je do koljena. Spavaćica je bijela sa sivim prugicama na kojima su sitne zvijezdice .

Spavaćica također na gornjem dijelu ima cif, čime postaje funkcionalna i kada Vaša beba već bude s Vama! Patent zatvarači omogućuju brzo i lako dojenje tijekom noći. Kada beba bude gladna podojite svoje dijete, bez da se u potpunosti morate skinuti.

Zahvaljujući tome, trudnička spavaćica je izuzetno praktična i bit će Vam od velike koristi i nakon poroda. Vjerujemo, kako bi svaka žena željela da u svojoj najdražoj spavaćici iz razdoblja trudnoće, može spavati i kad se već beba rodi. S ovom spavaćicom to možete upravo zahvaljujući spomenutim cifovima. Stoga, ako tražite ugodnu spavaćicu za trudnice i dojenje u kojoj ćete nesmetano moći spavati, predlažemo Vam da odaberete ovu!

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

spavaćica-za-dojenje-i-trudnoću-A2-mama-nova-odjeca-za-trudnice-mama-nova-svecane-haljine-sve-za-trudnice

Spavaćica za dojenje i trudnoću A2

Izbornik