Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Pidžama za trudnice roza

25,08  (189,00 kn)

Ako želite ugodan san, odaberite ovu pidžamu i nećete pogriješiti! Pidžama za trudnice kratkih rukava i 3/4 hlača savršeno će Vam odgovarati u trudnoći, a gornji dio s za dojenje.

Napomena: pidžama se u pranju skuplja 2% po širini i duljini.

Veličina

Clear

Opis

Ova pidžama za trudnice ima bočno postavljene otvore te je idealna za dojilje koju morate imati! Svi znamo kako je u trudnoći veoma bitno da je odjeća izuzetno udobna i da ne pritišće.

Svi vole da im je udobno kad spavaju, da ih ništa ne steže i da mogu nesmetano spavati i sanjati. San je veoma bitan za Vas kao trudnicu. Kako biste odmorne mogle krenuti u novi dan, kvalitetan san i odmor od velike je važnosti i za razvoj Vaše bebe.

Upravo iz svih tih razloga, veoma je bitno da odaberete pidžamu koja će Vam biti udobna i omogućiti Vam ugodnih osam sati sna. Ova predivna pidžama za trudnice idealna je s obzirom na to da ima kratke rukave i hlače 3/4 duljine. Hlače također imaju gumu i traku za vezanje. Također se može kombinirati sa ogrtačem. Gornji dio pidžame je svijetlo rozi dok je donji dio tamno roze boje.

Pidžama ima bočne otvore koje se mogu lagano pomaknuti. Kada beba bude gladna podojite svoje dijete, bez da se u potpunosti morate skinuti. Zahvaljujući tome, trudnička spavaćica je izuzetno praktična i bit će Vam od velike koristi i nakon poroda.

Vjerujemo, kako bi svaka žena željela da u svojoj najdražoj pidžami iz razdoblja trudnoće, može spavati i kad se već beba rodi. S ovom to možete upravo zahvaljujući spomenutim gumbićima. Stoga, ako tražite ugodnu spavaćicu za trudnice i dojenje u kojoj ćete nesmetano moći spavati ljeti, predlažemo Vam da odaberete ovu!

Veličina:

S – XXL.

Sastav materijala:

100% pamuk

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

Pidžama za trudnice roza

Pidžama za trudnice roza

Izbornik