Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Kućni ogrtač za trudnice roza

21,10  (159,00 kn)

Kućni ogrtač za trudnice roza, za doilje  i rodilište nosiv je u trudnoći i nakon poroda. Ima džepove sa strane i pojas koji omogućuje da ogrtač pristaje uz rast Vašeg trbuha te nakon poroda.

Veličina

Clear

Opis

Kućni ogrtač za trudnice roza.

Kućni ogrtač za trudnice i rodilište roza boje koji je udoban, a pritom i vizualno lijep,  je ovaj ogrtač pravi izbor za Vas! Napravljen je od izuzetno mekanog i ugodnog materijala. Dužine je do koljena i ima duge rukave. Roza je boje te pojasom za vezanje u crvenoj boji.

Ako ste trudnica koja relativno rano voli obaviti večernje tuširanje i nakon toga pogledati svoju omiljenu seriju. Možda Vam u pidžami bude prehladno, ovaj ogrtač roza sa crvebim rubom odličan je izbor za Vas!

Svi znamo kako je udobnost svima bitna prilikom odabira odjeće, a u trudnoći je to zapravo i najbitnije. S ovim ogrtačem ne morate brinuti o udobnosti, jer je ovaj ogrtač sinonim za udobnost!

Čari kućnog ogrtača su brojne. Od toga da u njemu možete spavati ako Vam nije dovoljno toplo u trudničkoj spavaćici ili pidžami do toga da vrlo brzo uz njega možete izaći provjeriti tko Vam je kasno navečer pozvonio na vrata.

Još jedna namjena ovog ogrtača jest da Vam posluži i prilikom boravka u bolnici. S obzirom na to da ćete nekoliko dana nakon poroda morati ostati u bolnici, bilo bi dobro da tada imate stvari koje su Vam ugodne i praktične. Ovaj ogrtač sivi s plavim rubom definitivno je jedna od tih stvari. Ako ga obučete na spavaćicu, moći ćete se slobodno kretati po prostoriji, otići u kupaonicu, pitati osoblje što trebate i slično. Uz sve to, kućni ogrtač za trudnice i rodilište vizualno zaista lijepo izgleda zahvaljujući predivnim detaljima u baby blue nijansi. Nakon svih navedenih prednosti, jasno je kako je ovo izuzetno praktičan odjevni komad koji svaka trudnica treba.

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

Kucni-ogrtac-za-trudnice-roza-mama-nova

Kućni ogrtač za trudnice roza

Izbornik