Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Pidžama za trudnice dugi rukav

25,99  (196,00 kn)

Pidžama za trudnice dugi rukav.

Ako želite ugodan san, odaberite ovu pidžamu i nećete pogriješiti! Pidžama za trudnice kratkih rukava i dugih hlača savršeno će Vam odgovarati u trudnoći, a gornji dio s za dojenje.

Veličina

Clear

Opis

Pidžama za trudnice dugi rukav.

Svi znamo kako je u trudnoći veoma bitno da je odjeća izuzetno udobna i da ne pritišće.

Svi vole da im je udobno kad spavaju, da ih ništa ne steže i da mogu nesmetano spavati i sanjati. San je veoma bitan za Vas kao trudnicu. Kako biste odmorne mogle krenuti u novi dan, kvalitetan san i odmor od velike je važnosti i za razvoj Vaše bebe.

Upravo iz svih tih razloga, veoma je bitno da odaberete pidžamu koja će Vam biti udobna i omogućiti Vam ugodnih osam sati sna. Ova predivna pidžama za trudnice dugi rukav idealna je s obzirom na to da ima kratke rukave i duge hlače. Hlače također imaju gumu i traku za vezanje. Također se može kombinirati sa ogrtačem. Gornji dio pidžame je rozi s uzorkom leptira dok donji dio ima uzorak ruža.

Ima gumbe koje se mogu lagano pomaknuti. Kada beba bude gladna podojite svoje dijete, bez da se u potpunosti morate skinuti. Zahvaljujući tome, trudnička spavaćica je izuzetno praktična i bit će Vam od velike koristi i nakon poroda.

Vjerujemo, kako bi svaka žena željela da u svojoj najdražoj pidžami iz razdoblja trudnoće, može spavati i kad se već beba rodi. Stoga, ako tražite ugodnu pidžamu za trudnice i dojilje u kojoj ćete nesmetano moći spavati , predlažemo Vam da odaberete ovu.

Dodatne informacije

Veličina

, , , ,

mama-nova-sve-za-trudnice-pidzama-za-trudnice-dugi-rukav

Pidžama za trudnice dugi rukav

Izbornik