Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Majica za dojenje bijela

21,99  (166,00 kn)

Majica za dojenje bijela. Ova majica je popularna među majkama jer kombinira funkcionalnost s modnim izgledom i omogućuje im da se osjećaju samopouzdano i udobno dok doje svoju bebu.

Veličina

Rukavi

Clear

Opis

Majica za dojenje bijela.

Bijela majica za dojenje dizajnirana je tako da omogućava jednostavan pristup dojci za hranjenje bebe. Majica ima diskretne otvore koji se lako otvaraju kako bi se omogućilo dojenje bez potrebe za skidanjem cijele majice.

Majice za trudnice i dojenje upravo su ono što vam je potrebno za osjećan ugode i komoditeta svakog dana vaše trudnoće. Možete odabrati između bazičnog modela ili modela na preklop. Majica za trudnice s preklopnim dizajnom dugih i kratkih rukava  idealna je u svakoj prilici – bilo dok ste trudni, poslije poroda u bolnici, kod kuće, dok u gradu obavljate svakodnevne obaveze ili na doktorskom pregledu.

Izrađena je od pamuka sa dodatkom elastina kako bi pružila mekoću i prozračnost koja je potrebna tijekom dojenja. Olakšat će vam dojenje vaše bebe u prvim danima majčinstva , a i kroz cijelo vrijeme dojenja.

Dizajn majice je klasičan kroj sa V izrezom i lako se kombinira s drugim odjevnim predmetima. Naborane bočne strane imaju dvostruku iskoristivost. Trudnoću čini udobnom za cijelo vrijeme jer je prilagođena rastu trudničkog trbuščića, a nakon poroda sprječava ocrtavanje trbuščića.

Bijela boja je popularan izbor jer je neutralna i lako se kombinira uz sve stilove odjeće. Također majica za dojenje je neizostavan komad odjeće u trudnoći i za vrijeme dojenja.

Ova majica je popularna među majkama jer kombinira funkcionalnost s modnim izgledom i omogućuje im da se osjećaju samopouzdano i udobno dok doje svoju bebu.

Dodatne informacije

Veličina

,

Rukavi

,

mama-nova-odjeca-za-trudnice-sve-za-trudnice-majice-za-dojenje-mama-nova-.jpg

Majica za dojenje bijela

Izbornik