Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Kućni ogrtač za trudnice Mama Nova

21,10  (159,00 kn)

Kućni ogrtač za trudnice Mama Nova sa crveno/rozim rubom, za trudnice i rodilište nosiv je u trudnoći i nakon poroda. Ima džepove sa strane i pojas koji omogućuje da ogrtač pristaje uz rast Vašeg trbuha te nakon poroda.

SASTAV: 95% pamuk, 5% elastan

Veličina

Clear

Opis

Kućni ogrtač za trudnice Mama Nova.

Ogrtač sivi s crvenim rubom za trudnice i rodilište koji je udoban, a pritom i vizualno lijep, onda je ovaj ogrtač pravi izbor za Vas! Napravljen je od izuzetno mekanog i ugodnog materijala. Dužine je do koljena i ima duge rukave. Sive je boje te pojasom za vezanje u crvenoj boji.

Možda ste trudnica koja relativno rano voli obaviti večernje tuširanje i nakon toga pogledati svoju omiljenu seriju, a potom Vam u pidžami bude prehladno. Ovaj ogrtač sivi s crnenim rubom odličan je izbor za Vas!

Svi znamo kako je udobnost svima bitna prilikom odabira odjeće, a u trudnoći je to zapravo i najbitnije. S ovim ogrtačem ne morate brinuti o udobnosti, jer je ovaj ogrtač sinonim za udobnost!

Čari kućnog ogrtača su brojne. Od toga da u njemu možete spavati ako Vam nije dovoljno toplo u trudničkoj spavaćici ili pidžami. Također vrlo brzo uz njega možete izaći provjeriti tko Vam je kasno navečer pozvonio na vrata.

Još jedna namjena ovog ogrtača jest da Vam posluži i prilikom boravka u bolnici. S obzirom na to da ćete nekoliko dana nakon poroda morati ostati u bolnici, bilo bi dobro da tada imate stvari koje su Vam ugodne i praktične. Ovaj ogrtač sivi s plavim rubom definitivno je jedna od tih stvari. Ako ga obučete na spavaćicu, moći ćete se slobodno kretati po prostoriji, otići u kupaonicu, pitati osoblje što trebate i slično. Uz sve to, kućni ogrtač za trudnice i rodilište vizualno zaista lijepo izgleda zahvaljujući predivnim detaljima u baby blue nijansi. Nakon svih navedenih prednosti, jasno je kako je ovo izuzetno praktičan kućni ogrtač za trudnice mama nova, koji svaka trudnica treba.

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

Kucni-ogrtac-za-trudnice-mama-nova

Kućni ogrtač za trudnice Mama Nova

Izbornik