Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Haljine za trudnice Tea duga

106,05  (799,00 kn)

Haljine za trudnice Tea duga.

Ova haljina dovoljno je elegantna da je savršen odabir za svečane prilike, ali i dovoljno jednostavna da u njenoj udobnosti možete uživati za ljetnih izlazaka tijekom trudnoće. Svevremenski kroj koji krasi ovu haljinu za trudnice naći će mjesto u ormaru svake žene koja želi elegantno izgledati.

Veličina

Clear

Opis

Haljine za trudnice Tea duga.

Haljina za trudnice Tea novi je proizvod Mama Nove. Riječ je o predivnoj haljini koja dolazi u predivnim cvjetnim uzorcima. Elegantnog je kroja i duljine do poda, a zbog lepršavog kroja poželjet ćete ju nositi svaki dan.

Riječ je o svečanoj haljini koja je nosiva u brojnim prilikama. Haljina nema rukave, a veže se oko vrata. Lagana je i prozračna stoga je savršen izbor za svečanosti u proljetnim i ljetnim mjesecima. Haljina za trudnice Tea dovoljno lepršava da će Vam u njoj biti udobno i za vrijeme ljhetnih vrućina. Odabirom jednog od pojasa iz naše bogate kolekcije možete dodatno istaknuti svoj struk i podignuti outfit na neku novu razinu. Ova haljina dovoljno je elegantna da je savršen odabir za svečane prilike, ali i dovoljno jednostavna da u njenoj udobnosti možete uživati za ljetnih izlazaka tijekom trudnoće. Svevremenski kroj koji krasi ovu haljinu za trudnice naći će mjesto u ormaru svake žene koja želi elegantno izgledati.

Haljina za trudnice dolazi u bijeloj boji, a među predivnim cvjetnim motivima najviše se ističu žuta i ljubičasta boja. Haljina Tea izrađena je od kvalitetne viskoze pa će Vam biti iznimno udobna za nošenje. Haljina za trudnice dolazi u veličinama od S do XL.

Naše haljine za trudnice dizajnirane su kako bi svim ženama, a posebice trudnicama, uljepšale svakodnevni život i unijele radost u svaki dan. To znači da ova haljina nije rezervirana samo za trudnicem nego će savršeno pristajati svim ženama! Bilo da idete u ljetnu šetnju gradom ili kao gošća na vjenčanje, ova Mama Nova haljina savršen je odabir. Ukoliko tražite lijepu i elegantnu haljinu, odaberite proizvod Mama Nove i nećete pogriješiti!

Naručite putem našeg webshopa ili nas posjetite u trgovini u West Gate-u i isprobajte još modela iz naše kolekcije! Haljine za trudnice Tea duga je najnovija.

Dodatne informacije

Veličina

, ,

odjeca-za-trudnice-mama-nova-haljine-za-trudnice-mama-nova

Haljine za trudnice Tea duga

Izbornik