Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Haljina za trudnice žuta duga

59,99  (452,00 kn)

Haljina za trudnice žuta duga  dolazi u vedroj žutoj boji. Lagana je i prozračna stoga je savršen izbor za svečanosti u proljetnim i ljetnim mjesecima. Žuta haljina za trudnice prati građu tijela, alije dovoljno lepršava da će Vam u njoj biti udobno. Odabirom jednog od pojasa iz naše bogate kolekcije možete ju savršeno uklopiti u Vašu figuru.

SASTAV: saten

Veličina

Clear

Opis

Haljina za trudnice žuta duga.

Haljina za trudnice žuta duga novi je proizvod Mama Nove. Riječ je o predivnoj haljini koja dolazi u vedroj žutoj boji. Elegantnog je kroja i duljine do poda, a zbog lepršavog kroja poželjet ćete ju nositi svaki dan.

Riječ je o svečanoj haljini koja je nosiva u brojnim prilikama. Haljina nema rukave, a veže se oko vrata. Lagana je i prozračna stoga je savršen izbor za svečanosti u proljetnim i ljetnim mjesecima. Žuta haljina za trudnice prati građu tijela, alije dovoljno lepršava da će Vam u njoj biti udobno. Odabirom jednog od pojasa iz naše bogate kolekcije možete ju savršeno uklopiti u Vašu figuru. Ova haljina dovoljno je elegantna da je savršen odabir za svečane prilike, ali i dovoljno jednostavna da u njenoj udobnosti možete uživati za ljetnih izlazaka tijekom trudnoće. Svevremenski kroj koji krasi ovu haljinu za trudnice naći će mjesto u ormaru svake žene koja želi elegantno izgledati.

Haljina za trudnice dolazi u predivnoj nijansi žute boje koja podsjeća na zalazak Sunca. Ova haljina izrađena je od kvalitetnog materijala koji se ne gužva pa nećete morati trošiti vrijeme na peglanje. Haljina za trudnice žuta dolazi u veličinama od S do XL.

Naše haljine za trudnice dizajnirane su kako bi svim ženama, a posebice trudnicama, uljepšale svakodnevni život i unijele radost u svaki dan. Tako je – ova haljina nije rezervirana samo za trudnice nego će savršeno pristajati svim ženama! Bilo da idete u ljetnu šetnju gradom ili ste pozvani kao gošća na vjenčanje, ova Mama Nova haljina savršen je odabir. Stoga, ako tražite lijepu i elegantnu haljinu, koja je ujedno i cjenovno prihvatljiva, odaberite proizvod Mama Nove i nećete pogriješiti!

Naručite putem našeg webshopa ili nas posjetite u trgovini u West Gate-u i isprobajte još modela iz naše kolekcije!

Dodatne informacije

Veličina

, ,

mama-nova-haljine-za-trudnice-odjeca-za-trudnice

Haljina za trudnice žuta duga

Izbornik