Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Haljina za trudnice ukoso 01

37,00  (279,00 kn)

Haljina za trudnice ukoso 01. Ova haljina je izrađena od kvalitetnog materijala koji se prilagođava promjenama oblika tijela tijekom trudnoće. Bordo boja dodaje dubinu i sofisticiranost, a haljina ima kosu dužinu koja doseže razinu ispod koljena. Dizajn/boja haljine može varirati, ali opisani model ima ravan kroj koji se širi prema dolje kako bi pružio dovoljno prostora za rastući trbuh. Haljina je ravnog kroja i pada slobodno niz tijelo bez naglašavanja struka.

 

Haljine nisu serijske izrade već su domaće  proizvodnje i svaka se šiva pojedinačno.

SASTAV: viskoza, elastan

Veličina

Clear

Opis

Haljina za trudnice ukoso 01.

Bordo trudnička haljina sa kosom dužinom je elegantan komad odjeće namijenjen trudnicama koji kombinira udobnost i stil.

Ova haljina je izrađena od kvalitetnog materijala koji se prilagođava promjenama oblika tijela tijekom trudnoće. Bordo boja dodaje dubinu i sofisticiranost, a haljina ima kosu dužinu koja doseže razinu ispod koljena. Dizajn/boja haljine može varirati, ali opisani model ima ravan kroj koji se širi prema dolje kako bi pružio dovoljno prostora za rastući trbuh. Haljina je ravnog kroja i pada slobodno niz tijelo bez naglašavanja struka.

Gornji dio haljine sastoji se od polukružnog otvora oko vrata te kratkih rukava kako bi pružili udobnost i estetski izgled. Haljina na donjem dijelu ima ukrasne dodatak sa detaljima poput cvijeća i lišća dodajući poseban šarm.

Kosa dužina haljine daje ženstven i elegantan izgled, naglašavajući noge, ali pružajući dovoljno pokrivenosti i udobnosti. Ova dužina haljine je popularna jer je prilagodljiva za razne prigode, bilo da se radi o formalnim događajima ili svakodnevnim izlascima.

Uz ovu bordo trudničku haljinu sa kosom dužinom, možete kombinirati udobne cipele s niskom petom ili sandale, a dodatak poput elegantne ogrlice, narukvice ili remena može upotpuniti izgled. Ova haljina je dizajnirana da istakne ljepotu i samopouzdanje trudnice, nudeći kombinaciju stila i funkcionalnosti.

Haljina za trudnice ukoso 01 namjenjena je za nošenje za sve djevojke i žene koje se žele osjećati lijepo.

Dodatne informacije

Veličina

,

odjeca-za-trudnice-mama-nova-haljine-za-trudnice-haljina-za-trudnice-ukoso-01

Haljina za trudnice ukoso 01

Izbornik