Mama Nova-haljine za dojenje

Haljina za dojenje je posebna vrsta haljine koja ima dizajn prilagođen za lagan i jednostavan pristup dojci tijekom dojenja.

To znači da se na prednjoj strani haljine nalazi izrez koji se može lako podići ili rastegnuti. Tako da se beba može dojiti bez potrebe da se mama potpuno skine ili mijenja odjeću. Obično su izrađene od mekanih i elastičnih materijala koji omogućuju mami da se lako pomiče i kreće dok je u njoj, a istovremeno su udobne i ugodne za bebu. Nekoliko različitih modela haljina za dojenje dostupno je u našoj trgovini ili na webu a neke od njih imaju i dodatne značajke poput dvostrukih izreza za dojenje .

Haljine za dojenje Mama Nova izrađene su od dva dijela.. Gornji dio je u crnoj boji i prilagođen je za dojenje. Donji dio za zanimljivog uzorka što haljinu čini elegantnom i savršenom u trudnoći i nakon poroda. Izrađene su od prirodnog i kvalitetnog restezljivog materijala te će lijepo pratiti rast vašeg trbušćića do kraja trudnoće. Njena primjena nakon trudnoće a za dojenje vaše bebe jednostavno će vas oduševiti. Možete je nositi za posebne prilike, na posao ili šetnje.

Haljina u trudnoći mora udobna i praktična da ju možete koristiti i za dojenje vaše bebe te da se u njoj osjećate prekrasno.

haljina-za-dojenje-mama-nova
haljina-za-dojenje-mama-nova-
haljina-za-dojenje-mama-nova-