Tunika-košulja za trudnice dolazi u predivnoj petrolej boji koja podiže svaku kombinaciju. Rukavi mogu slobodno padati, a po želji se mogu i podvrnuti dugmićima u krem boji. Odabirom tunike-košulje ne možete pogriješiti – namijenjena je kako za svečane prilike, tako i za svakodnevne kombinacije.

Tunika-košulja za trudnice izrađena je od prirodnih materijala (50% viskoza) čije su najznačajnije karakteristike te da se odjeća ne gužva te upija tekućinu.

Tunika je napravljena od kvalitetnog, udobnog i izuzetno prozračnog materijala.

Odabirom tunike-košulje upotpunit ćete svoje odjevne kombinacije, kako za vrijeme trudnoće tako i poslije poroda. Prednost ove tunike je što daje poslovni, elegantni look, a da pritom ne izostavlja ležernost.

Univerzalne je veličine pa se može nositi od veličine 38 do veličine 44.

Kombinacija je bezbroj, a na Vama je da otkrijete koja Vam najviše odgovara. Tunika je napravljena od kvalitetnog, udobnog i izuzetno prozračnog materijala. Nije strogo pripijena uz tijelo, a istovremeno prati žensku figuru. Lijepo pada, a pogodna je i za hladnije vrijeme, kada se odlično slaže uz tajice za trudnice, čizme na petu i crni ili bež kaput. Ono što ovoj tunici daje poseban touch su gumbići u svijetloj nijansi. Može se kombinirati i na tenisice i to je velika prednost ovog odjevnog komada.

Kada Vas netko iznenada pozove na kavu, a Vi ne znate što obući, odaberite ovu trudničku tuniku i neće pogriješiti! Toliko je jednostavna, a opet elegantna da je idealna za svaku priliku. Nakon svega opisanog, jasno je kako je ova tunika-košulja za trudnice vrijedna svake uložene kune jer je zbilja ugodna za nošenje, može se nositi za različite prigode, a oku je veoma privlačna.  Trudničke tunike mogu se nositi tokom cijele trudnoće i u svim godišnjim dobima. Također ih možete nositi u raznim prigodama, poslovnim, svečanim ili dnevnim. Posjetite nas u Westgate-u ili naručite online na mama-nova.hr

odjeca-za-trudnice-mama-nova
tunika-za-trudnice-košulja-za-trudnice-odjeća-za-trudnice-mama-nova-sve-za-trudnice