Vodič za odjeću u trudnoći.

U najljepšem razdoblju vašeg života ipak vas čeka mnogo pitanja, nesigurnosti i strahova. Čak je i način odijevanja, odnosno odjeća, nešto čemu trebate posvetiti pozornost kako biste bili što zadovoljniji, ali i zdraviji tokom trudnoće. Potrebno je pronaći odjeću koja će pratiti vaše promjene fizionomije u trudnoći.

Tijelo će vam pak biti zahvalno na A-krojevima haljina i tunika od pamučnog i rastezljivog materijala, a ako vam se sviđa uži kroj, to je sasvim u redu, budući da će se rastezati ovisno o rastu vašeg trbuščića.

Trudničke hlače su neizostavan dio vašeg trudničkog ormara. Hlače bi trebale biti rastezljive, s visokim postotkom pamuka i elastina i svakako na gumicu. Također bi hlače trebale biti šire, s umetkom za trbuh.

Što se donjeg rublja tiče, preporučamo da odmah kupite grudnjake i potkošulju koji će vam kasnije služiti za lakše dojenje. Tako ćete izbjeći nepotrebne dodatne troškove, a grudnjak za dojenje će vam sasvim u redu koristiti i tijekom trudnoće. Nadalje, svakako je dobro da vam grudnjak ne pritišće bradavice te da ne nosite push-up grudnjake ili grudnjake sa žicom jer sprječavaju normalan razvoj grudi, što može dovesti do začepljenja mliječnih žlijezdi te bolnim dojenjem. Mama Nova pruža vam sve što vam je potrebno od odjeće u trudnoći

haljina za trudnice-mama nova-webshop