Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Pidžama za trudnice A1

25,99  (196,00 kn)

Pidžama za trudnice A1. Ako želite ugodan san, odaberite ovu pidžamu i nećete pogriješiti! Pidžama za trudnice kratkih rukava i dugih hlača savršeno će Vam odgovarati u trudnoći, a gornji dio s za dojenje. Izrađena je od kvalitetnog pamuka, agumbići joj omogućavaju lako dojenje vaše bebe.

 

Veličina

Boja

Clear

Opis

Pidžama za trudnice A1

Ova pidžama za trudnice A1 ima bočno postavljene gumbe te je idealna za dojilje! Svi znamo kako je u trudnoći veoma bitno da je odjeća izuzetno udobna i da ne pritišće.

Svi vole da im je udobno kad spavaju, da ih ništa ne steže i da mogu nesmetano spavati i sanjati. San je veoma bitan za Vas kao trudnicu. Kako biste odmorne mogle krenuti u novi dan, kvalitetan san i odmor od velike je važnosti i za razvoj Vaše bebe.

Upravo iz svih tih razloga, veoma je bitno da odaberete pidžamu koja će Vam biti udobna i omogućiti Vam ugodnih osam sati sna. Ova predivna pidžama za trudnice idealna je s obzirom na to da ima kratke rukave i duge hlače. Hlače također imaju gumu i traku za vezanje. Također se može kombinirati sa ogrtačem. Gornji dio pidžame je rozi s uzorkom leptira dok donji dio ima uzorak ruža.

Ima bočne gumbe koje se mogu lagano pomaknuti. Kada beba bude gladna podojite svoje dijete, bez da se u potpunosti morate skinuti. Zahvaljujući tome, trudnička spavaćica je izuzetno praktična i bit će Vam od velike koristi i nakon poroda.

Vjerujemo, kako bi svaka žena željela da u svojoj najdražoj pidžami iz razdoblja trudnoće, može spavati i kad se već beba rodi. Stoga, ako tražite ugodnu pidžamu za trudnice i dojilje u kojoj ćete nesmetano moći spavati , predlažemo Vam da odaberete ovu.

Veličina:

X – XL.

Sastav materijala:

100% pamuk

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

Boja

,

mama-nova-pidzame-za-trudnice-odjeca-za-trudnice-pidžama-za-trudnice-a1

Pidžama za trudnice A1

Izbornik