Hulahopke za trudnice ili čarape.

Sa dolaskom hladnih dana treba se i toplije oblačiti. Pored odjeće potrebne su nam i toplije čarape odnosno hulahopke. Upravo zato smo nabavili debele crne hulahopke koje ćete moći kombinirati i uživati u njihovoj toplini.

Hulahopke za trudnice ili čarape  imaju prošireni elastični pojas ili traku na struku kako bi pružile dovoljno prostora za rastući trbuh. Ova karakteristika omogućuje trudnicama da nosu hulahopke bez pritiska na trbuh.

Materijali od kojih su izrađene trudničke hulahopke  su mekani i elastični kako bi pružili udobnost tijekom cijelog dana. Materijali mogu biti posebno dizajnirani kako bi se nosili i na toplim i hladnim danima.

Kako bi odgovarale različitim fazama trudnoće, trudničke hulahopke često dolaze u različitim veličinama ili su izrađene od elastičnih materijala koji se prilagođavaju rastućem trbuhu.

Ove specifične karakteristike čine trudničke hulahopke prilagođenim i udobnim komadom odjeće za trudnice koje žele podršku i udobnost tijekom različitih faza trudnoće.

SASTAV: Bambus 95%, Elastan 5%

VELIČINE:

S/M – 48-64 kg

L/XL – 65-76 kg

XXL/XXXL –  +76kg