Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Spavaćica za trudnice i dojenje 07

22,10  (167,00 kn)

Spavaćica za trudnice sa patent zatvaračem

Spavaćica za trudnice i dojenje 07. Spavaćica za trudnice i dojenje 05. Spavaćica za trudnice i dojenje sa mašnicom nova je u ponudi Mama Nove. Ova preslatka spavaćica za trudnice idealna je za dojenje Vaše bebe. Svi znamo kako je u trudnoći i nakon poroda veoma bitno da je odjeća izuzetno udobna i da ne stišće. Svaka žena voli da joj je udobno kada spava. To je posebno važno kada ste trudnica, a spavaćica za trudnice s mašnicom odvest će Vas u najljepše snove.

Veličina

Clear

Opis

Spavaćica za trudnice i dojenje 07.

Spavaćica za trudnice i dojenje sa mašnicom nova je u ponudi Mama Nove. Ova preslatka spavaćica za trudnice idealna je za dojenje Vaše bebe. Svi znamo kako je u trudnoći i nakon poroda veoma bitno da je odjeća izuzetno udobna i da ne stišće. Svaka žena voli da joj je udobno kada spava. To je posebno važno kada ste trudnica, a spavaćica za trudnice s mašnicom odvest će Vas u najljepše snove.

Za trudnicu je san veoma bitan.  Kako biste odmorne mogle krenuti u novi dan, kvalitetan san i odmor od velike je važnosti i za razvoj Vaše bebe.  Veoma je bitno da odaberete spavaćicu koja će Vam biti udobna i omogućiti Vam ugodnih osam sati sna. Ova predivna spavaćica za trudnice idealna je s obzirom na to da ima kratke rukave i dužine je do koljena. U njoj Vam neće biti prevruće jer je lagana, a niti hladno. Ukoliko ste zimogrozni svoj spavaći outfit možete dopuniti ogrtačem iz naše bogate kolekcije.

Ova spavaćica s preslatkim uzorkom dolazi u bogatoj paleti boja i u više veličina. U gornjem dijelu ima dva cifa, čime postaje funkcionalna i kada Vaša beba već bude s Vama! Cifovi dojilji omogućuju da brzo i lako tijekom noći,  podoji svoje dijete, bez da se u potpunosti mora skinuti. Cif je posebno praktičan jer ide „brže“ od gumbića. Zahvaljujući tome, spavaćica za trudnice i dojenje 05 je izuzetno praktična i bit će Vam od velike koristi i nakon poroda.

Ako tražite ugodnu spavaćicu za trudnice i dojenje u kojoj će Vam biti udobno spavati, predlažemo Vam  spavaćicu za trudnice s mašnicom. U njoj ćete uživati i za vrijeme trudnoće, a Spavaćica za trudnice i dojenje 07 će Vam savršeno odgovarati i kada Vaša beba, odnosno „best present ever“ dođe na svijet!

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

Spavacica-za-trudnice-i-dojenje-mama-nova

Spavaćica za trudnice i dojenje 07

Izbornik