Prvo što ćete primijetiti jest da trebate veći grudnjak. Ako uobičajeno nosite grudnjak broj tri, vjerojatno je da ćete se proširiti do broja četiri ili više. Pobrinite se da vam grudnjak bude odgovarajućeg broja kako ne bi pritiskao bradavice. Iako su grudnjaci sa žicom i push-up jastučićima mnogo privlačniji, ne preporučuju se nositi jer spriječavaju normalan razvoj grudi u trudnoći (može doći do začepljenja mliječnih žljezda što može rezultirati bolnim dojenjem) i ne podupiru dovoljno velike grudi. Stoga je preporučljivo imati 2-3 grudnjaka koja će biti dovoljna tjekom trudnoće i perioda dojenja.

Osim grudnjaka, hladniji dani zahtjevaju dodatnu zaštitu. Potkošulje su neophodne jer čuvaju od zime. Ako su to 2 u 1 odjevni komadi, onda imamo idealnu zaštitu i praktičnu funkciju. Potkošulje za dojenje su savršeno rješenje kroz cijelu trudnoću, i naravno kasnije tijekom dojenja.Gaćice visokog struka spriječit će ocrtavanje na odjeći, posebno svečanoj. Štiti će trbuh u potpunosti, posebno za hladne zimske dane.  Steznik je dizajniran kako bi pomogao majkama da vrate svoju liniju u stanje prije trudnoće.Pomaže u smanjivanju oteknuća maternice,odlična je potpora za leđa i noge,smanjuje strije. 

Dokazano je, stalan i pojačan pritisak na abdominalno područje pomaže u ravnanju trbuha i redefiniranju linije struka,istodobno tjera osobu da se ispravno drži.Uloga steznika još više dolazi do izražaja nakon carskog reza jer skraćuje posstoperativno vrijeme oporavka i smanjuje osjećaj boli čime omogućava veću pokretljivost nakon operacije.

Mama nova ima sve na jednom mjestu, te brine za zdravlje i kvalitetu trudnica.
Pogledajte opširnije na našoj online trgovini.