Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Vjenčanica za trudnice Mama Nova

119,32  (899,00 kn)

Vjenčanica za trudnice. Svečane haljine pa tako i vjenčanice neizostavan su dio asortimana Mama Nova trgovine. Izrađene su od iznimno kvalitetnog materijala, tako da ćete se u isto vrijeme osjećati i posebno i ženstveno i moderno.

Bundica nije u cijeni vjenčanice.

Veličina

Clear

Opis

Vjenčanica za trudnice Mama Nova.

U najljepšem razdoblju vašeg života ipak vas čeka mnogo pitanja, nesigurnosti i strahova. Čak je i način odijevanja, odnosno odjeća, nešto čemu trebate posvetiti pozornost kako biste bili što zadovoljniji, ali i zdraviji tokom trudnoće. Potrebno je pronaći odjeću koja će pratiti vaše promjene fizionomije u trudnoći.

Svečane haljine pa tako i vjenčanice neizostavan su dio asortimana Mama Nova trgovine. Izrađene su od iznimno kvalitetnog materijala, tako da ćete se u isto vrijeme osjećati i posebno i ženstveno i moderno Izrađene su od iznimno kvalitetnog materijala, tako da ćete se u isto vrijeme osjećati i posebno i ženstveno i moderno, no ono što je najbitnije za svaku trudnicu, ugodno. Kombinacija sjajnog, elegantnog satena i bogate čipke pomoći će Vam da zablistate na Vaš dan. Haljine su dostupne u raznim bojama, različitih modela i krojeva. Bilo da želite snježno bijelu vjenčanicu, vjenčanicu boje šampanjca ili nježno roza, tu smo za Vas. Potrudit ćemo se da se u svakom trenutku osjećate posebno. Također u našoj trgovini, u ponudi imamo i različite bundice koje predivno pristaju uz vjenčanice i svečane haljine. Izrazito su mekane i udobne pa ako ste odlučili da Vaš poseban dan bude u hladnijem dijelu godine, onda su upravo one najbolji izbor za Vas.

Vjenčanica za trudnice proizvod su Mama Nove te se mogu napraviti u svim veličinama.

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

vjenčanica-za-trudnice-mama-nova

Vjenčanica za trudnice Mama Nova

Izbornik