Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Vjenčanica za trudnice Lara

106,05  (799,00 kn)

Vjenčanica za trudnice Lara, odlikuje se ravnim, polu-uklopljenim krojem s otvorenim ili polu-golim ramenima koja se mogu prekriti prozirnim šalom koji dolazi uz haljinu. Također haljina ima i remen koji možete po želji svezati na razne načine. Sve je napravljeno od izuzetno laganog muslina.

Veličina

Clear

Opis

Vjenčanica za trudnice Lara

Vjenčanica za trudnice Lara duga izuzetno je elegantna i svečana haljina. Ako tražite jednostavnu, prozračnu, a ipak upečatljivu vjenčanu haljinu, onda je ova haljina za trudnice odličan izbor za Vas! Ova haljina za trudnice nema rukave, a njen najuočljiviji detalj je bogati srebreni ukras koji čini ovratnik. Haljina je dužine do poda i lagano pada uz tijelo. Kroj haljine Lare u kombinaciji sa predivnim materijalom omogućit će Vam da izgledate i osjećate se poput grčke božice.

Haljina Lara izrađena je od kvalitetnog, laganog i prozračnog materijala. Može se kombinirati s trakom oko struka kao i laganim materijalom koji kada se sveže pokriva Vaša ramena. Na taj način haljina postaje pristojna za crkvu, što haljinu čini prilagodljivom za izuzetne prigode. Također, trudnička haljina ima podstavu što Vam omogućuje bezbrižno uživanje u danu. Zahvaljujući svojoj prozračnosti, haljina je idealna za  ljetna vjenčanja i svečanosti.

Haljina za trudnice Lara duga idealna je za trudnice koje traže elegantnu haljinu u kojoj će zablistati u vašim najvažnijim prigodama!. Haljina je idealna za svečane prigode poput svadbe. Ako se odlučite za bijelu boju, haljina je idealna i kao vjenčanica! Uz nju će Vam biti dovoljna jednostavna frizura i blaga šminka kako biste izgledali filmski. Možemo zaključiti kako je haljina Lara idealan odabir za sve žene koje se u trudnoći ne žele odreći svoje elegantne strane i ljubavi prema upečatljivim modnim komadima. Odabirom ove haljine pokazat ćete drugima kako trudničke haljine nisu vizualno dosadne i nezanimljive, već da itekako mogu biti elegantne i oku privlačne!

Riječ je o haljini koja je proizvedena u Hrvatskoj, a dolazi u više veličina i u širokoj paleti boja.

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

mama-nova-haljina-za-trudnice-vjencanica-za-trudnice-duga-svecana-haljina

Vjenčanica za trudnice Lara

Izbornik