haljine prodaja

Haljina za trudnice crnobjela

36,99  (279,00 kn)

Haljina za trudnice crnobjela. Ovu haljinu možete nositi tijekom cijele trudnoće, a svakako i nakon poroda. Također je praktična i za one koje nisu trudne jer pojasom mogu naglasiti svoju vitku figuru. Nosiva u svim prilikama.

Haljina za trudnice cvjetna

35,70  (269,00 kn)

Haljina za trudnice cvjetna laganog materijala od pamuka, za svakodnevne prilike, a i za one svečane ukoliko kombinirate s nekim modnim dodacima. Idealan odabir za opuštajuću šetnju gradom ljeti ili neke svečanije, a opet opuštene prigode.

Haljina za trudnice Sara 5pl

52,96  (399,00 kn)

Haljina za trudnice Sara 5pl  spada u haljine za trudnice vlastite proizvodnje. Može biti u svim veličinama. Izuzetno je ugodna i laka za nošenje. Izrađena je od prozračne viskoze te posebno pogodna za ljetne dane. Nosiva je za svečane, poslovne i ostale prilike. Također ćete je moći nositi i nakon poroda. Haljina koju trebate imati.

Trudnička haljina Sara crnobjela 5

46,32  (349,00 kn)

Trudnička haljina Sara crnobjela 5 je iz nove kolekcije Mama nova haljine za trudnice.  Kvalitetna izrada i lagani viskozni materijal idealan je za tople ljetne dane. Ovu haljinu možete nositi tijekom cijele trudnoće, a svakako i nakon poroda. Dolazi u svim veličinama. Hrvatski proizvod.