Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Haljina za trudnice Ivona crvena

39,68  (299,00 kn)

Haljina za trudnice Ivona crvena. Haljina Ivona u boji fuksije izrađena od kvalitetne mješavine viskoze i elastina, te samim time postaje jako ugodna i prozračna za nošenje. Zbog svog zanimljivog kroja nosiva je u svim stupnjevima trudnoće, te ćete je svakako zbog svih njenih vrlina nositi i nakon poroda.

Veličina

Clear

Opis

Haljina za trudnice Ivona crvena.

Haljina za trudnice Ivona u boji fuksije izrađena od kvalitetne mješavine viskoze i elastina, te samim time postaje jako ugodna i prozračna za nošenje. Zbog svog zanimljivog kroja nosiva je u svim stupnjevima trudnoće, te ćete je svakako zbog svih njenih vrlina nositi i nakon poroda.

Možete je stegnuti koliko želite obzirom da je krojena sa dugim pojasom. Haljina za trudnice Ivona crvena nosiva je za poslovne prigode ili svečane događaje.  Ukoliko je ukrasite specifičnim nakitom uz odgovarajuće cipelice i torbicu sigurno ćete plijeniti svojo ljepotom. Također ovu  lijepu casual haljinu možete nositi i na tenisice ili gležnjače.

Svaka trudnica voli izgledati lijepo i blaženo u ovih devet mjeseci a sa ovom  haljinom te će i doista biti. Priuštite sebi da se osjećate kao trudnica s modne piste jer to u ovom stanju zaista i zaslužujete.

Ono što je veoma bitno za svaku ženu, a posebice za vrijeme trudnoće je udobnost i prozračnost. Ova trudnička haljina može se pohvaliti s obje karakteristike. Dovoljno je udobna  ali i dovoljno prozračna. Žena u trudnoći može se osjećati jednako ženstveno kao i prije nje. Obucite haljinu, odaberite salonke i torbicu u željenoj boji, stavite smiješak na lice i spremne ste za bilo kakvu veselu prigodu.

Sastav materijala: 95% Viskoza; 5% Elastin

PROIZVEDENO U HRVATSKOJ

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

Haljina-za-trudnice-Ivona-crvena-mama-nova-odjeće-za-trudnice

Haljina za trudnice Ivona crvena

Izbornik