spavaćice

Spavaćica za trudnice C1

22,99  (173,00 kn)

Spavaćica za trudnice C1 Spavaćica za trudnice također na gornjem dijelu ima gumbiće, čime postaje funkcionalna i kada Vaša beba već bude s Vama!Gumbići dojilji omogućuju da brzo i lako dojenje tijekom noći,  bez da se u potpunosti mora skinuti.

Spavaćica za trudnice 011 roza

22,99  (173,00 kn)

Spavaćica za trudnice 011 roza. Spavaćica za trudnice cif je preslatka spavaćica za trudnice te je idealna za dojilje koju morate imati! Svi znamo kako je u trudnoći veoma bitno da je odjeća izuzetno udobna i da ne pritišće. Spavaćica je svjetlo plave boje i slatkom sličicom slonića.

Spavaćica za trudnice panda cif

22,99  (173,00 kn)

Spavaćica za trudnice panda cif. Spavaćica za trudnice i dojenje napravljena od izuzetno kvalitetnog pamuka, te ravnog kroja tako da se može nositi gotovo u cijeloj trudnoći i nakon poroda. Ima dvoredno kopčanje na patent zatvarače-cif koji su predviđeni za dojenje. Jako je praktična za bolnicu nakon poroda, ili za čuvanje trudnoće.

Spavaćica za trudnice sa medom

22,10  (167,00 kn)

Spavaćica za trudnice sa medom. Napravljena je od izuzetno kvalitetnog pamuka, te ravnog kroja tako da se može nositi gotovo cijelu trudnoći i nakon poroda. Ima dvoredno kopčanje na patent zatvarač koji su predviđeni za dojenje. Jako je praktična za bolnicu nakon poroda, ili za čuvanje trudnoće.