roza boja

Majica za trudnice ”virko” roza

159,00 kn (21,10 €)

Majica za trudnice sa simpatičnim printom jako lijepo nagrašava Vaš trudnički trbuh. Poseban dizajn uključuje nabore na bočnim stranama, zbog čega majica za trudnice lijepo prijanja uz tijelo kroz sve stupnjeve trudnoće. Majica je izrađena od izuzetno udobne mješavine češljanog pamuka i elastana. Možete odabrati između dugog ili kratkog rukava.

Bluza za trudnice Lara, roza

349,00 kn (46,32 €)

Ova bluza za trudnice izgledom je veoma elegantna te je predivne nježne pastelne boje, stoga svakako može poslužiti kao modni odabir za romantičnu večeru u dvoje ili za svečane prigode na trudničke hlače.

Haljina za trudnice duga saten čipka

599,00 kn (79,50 €)

Haljina za trudnice ravnog kroja, rezana ispod grudi u nježno rozoj boji, sa dodatkom prekrasne čipke. Prekrasnog materijala koji lagano pada, a rukavi ovu haljinu čine posebnom. Nosiva je kroz cijelu trudnoću, a i nakon poroda. Jako ugodni materijal. Idealna za svečane prigode.

Haljina za trudnice sa puf rukavima roze boje

699,00 kn (92,77 €)

Haljina za trudnice sa puf rukavima roze boje ako ste ljubiteljica cvjetnog uzorka, a nikako ne možete pronaći proljetnu haljinu za trudnice u Vašoj omiljenoj boji, danas je Vaš sretan dan! Uz to, haljina ima puf rukave te suknju s laganim naborima što sveukupno haljini dodaje poseban touch. Ova haljina za trudnice napravljena je od izuzetno udobnog i prozračnog materijala što je čini idealnom haljinom za vruće ljetne dane i tople večeri.