Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Trudnički komplet spavaćica i ogrtač ljeto

39,00  (294,00 kn)

Trudnički komplet spavaćica i ogrtač ljeto. Prekrasan komplet za trudnoću i dojenje sa čipkicom. Spavaćica je na bretele sa patentom za što lakše dojenje. Kroj spavaćice je ravan tako da ju možete nositi dok ste trudni i nakon poroda. Ogrtač je duži od spavaćice ima 3/4 rukave. Ovaj komplet je kao stvoren za rodilište, jer svaka trudnica mora se osjećati ugodno i lijepo nakon poroda.

Veličina

Clear

Opis

Trudnički komplet spavaćica i ogrtač ljeto.

Komplet spavaćica za dojenje i ogrtač komplet koji svaka trudnica mora imati! Napravljen je od izuzetno mekanog i ugodnog materijala. Dužine je do koljena i ima 3/4 rukave.

Spavaćica je sive boje na bretele sa patentom  za dojenje, dok je ogrtač također u sivoj boji . Idealan je za rodilište jer dobivate sve u kompletu. Također je izuzetno praktična za ljetne vruće dane.

Svi znamo kako je udobnost svima bitna prilikom odabira odjeće, a u trudnoći je to zapravo i najbitnije! Ono za što još ovaj ogrtač i spavaćica može poslužiti, a to čeka svaku trudnicu, jest za odlazak u bolnicu.

Kada dođe vrijeme da se Vaša beba rodi, znate da ćete nekoliko dana nakon poroda morati ostati u bolnici. Tada bi bilo dobro da imate stvari koje su Vam ugodne i praktične. Ovaj ogrtač definitivno je jedna od tih stvari. Ako ga obučete na spavaćicu, moći ćete se slobodno kretati po prostoriji, otići u kupaonicu, pitati osoblje što Vas zanima i slično. Uz sve to, ogrtač vizualno zaista lijepo izgleda zahvaljujući predivnim detaljima, od čega svakako valja izdvojiti pojas za vezanje, koji kad ga zavežete, izgleda poput mašne. Također, nosiv je i nakon poroda. Nakon svih navedenih prednosti, jasno je kako je ovo veoma praktičan odjevni komad za svaku trudnicu.

Trudnički komplet spavaćica i ogrtač ljeto izuzetno je praktičan za vruće ljetne dane.

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

Trudnicki-komplet-spavacica-i-ogrtac-mama-nova-sve-za-trudnice

Trudnički komplet spavaćica i ogrtač ljeto

Izbornik