Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 19 kn

Trudnička haljina sa zebra printom

299,00 kn (39,68 €)

Trudnička haljina sa zebra printom A kroja u kombinaciji crno bijele boje. Prekrasnog materijala koji lagano pada učinit će Vas izuzetno elegantnom trudnicom. Nosiva je kroz cijelu trudnoću, a i nakon poroda. Idealna za svakodnevne ili svečane prigode.

Opis

Trudnička haljina sa zebra printom koju morate imati! Životinjski print hit je već nekoliko sezona, a tako će biti i ove. Zašto Vi kao trudnica ne biste mogli slijediti trendove? Ova haljina dokaz je da možete!

Napravljena od izuzetno udobnog i lepršavog materijala. Dužih je rukava i idealna je za malo hladnija ljetna jutra.  Stoga neće morati uz nju nositi i vestu ili jaknu. Upravo dugi rukavi haljinu čine idealnu za jesensko razdoblje. Tada ju možete kombinirati uz smeđi kaput i čizmice u istoj boji. No, lepršavost i prozračnost dugih rukava omogućuje Vam da haljinu nosite i u proljeće i ljeto, bez straha da će Vam biti vruće u njoj. Pristojne je dužine do koljena i odlično se slaže uz crne salonke kada želite otmjenije izgledati ili crne niske sandale kada se odlučite za opuštajuću šetnju gradom.

Kao i za mnoge naše trudničke haljine, i za ovu vrijedi kako je možete osim tijekom cijele trudnoće, nositi i nakon poroda. Uz tanki remen u crnoj boji naglasit ćete svoj struk i haljini udahnuti jedan potpuno novi život. Haljina je izuzetno atraktivna i zanimljiva zahvaljujući zebra printu, stoga ćete u njoj definitivno mamiti poglede na ulici. Zahvaljujući zebra printu, haljina je spoj crne i bijele boje za koju već apsolutno svi znaju da je nepogrešiva kombinacija boja!

Vaše prijateljice mogle bi zaključiti kako pratite modne trendove samo jednim pogledom na Vas u ovoj haljini. Nakon svega opisanog, jasno je kako je ova trudnička haljina sa zebra printom idealan izbor za sve trudnice koje žele da im je udobno u odjeći, a da pritom prate modne trendove.

Veličina univerzalna (odgovara 36-40)

Sastav materijala: 95%poliester, 5% elastan

Haljina za trudnice - zebra | Mama Nova shop - odjeća za trudnice

Trudnička haljina sa zebra printom

Izbornik