Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Trudnička haljina ravna

39,68  (299,00 kn)

Trudnička haljina ravna sa  uzorkom. Napravljena od izuzetno kvalitetne viskoze sa malo elastina, a dolje lagano pada i izdužuje vašu figuru. Nosiva u mnogim kombinacijama, a također i nakon poroda.

Veličina

Clear

Opis

Trudnička haljina ravna s uzorkom naš je novi proizvod. Ako tražite elegantnu haljinu za trudnice za Vama drag svečani događaj, mislimo kako ste ju upravo pronašli! Ova je trudnička haljina midi dužine zapravo spoj dva različita materijala. Gornji dio haljine crne je boje, okruglog izreza sa kratkim rukavima i seže do struka. Od struka na niže haljina je napravljena od materijala koji čini spoj crne i pastelne boje.

Posebnost ove haljine upravo je kombinacija različitih materijala, odnosno boja i uzoraka. Donji dio haljine uvelike doprinosi eleganciji ove haljine. Radi se o crnoj podlozi po kojoj su posuti različiti uzorci cvijeća i lišća u pastelno-ružičastoj nijansi.

 Haljina je napravljena od izuzetno udobnog i prozračnog materijala što je čini idealnom haljinom za vruće ljetne dane i tople večeri. Samo jednim pogledom na haljinu, shvatit ćete kako je ona idealna za bilo kakav svečani događaj. Trudnička haljina odiše elegancijom budući da je velikim djelom crne boje, koja tome doprinosi. Donji dio haljine za trudnice obogaćuje ovu haljinu, čime ona prestaje biti obična crna haljina, već postaje veoma elegantna crna haljina s pastelnim detaljima.

Naše haljine za trudnice dizajnirane su kako bi svim ženama, a posebice trudnicama olakšale svakodnevni život, unijele radost u svaki dan . Tim željama nastala je i ova haljina. Trudnička haljina ravna se odlično slaže uz lakirane salonke u crnoj boji. Uz to Vam preporučujemo da odaberete crnu lakiranu torbicu. Ako još dodate naušnice u pastelnoj boji i svijetloružičasti ruž, dobit ćete nepogrešivu kombinaciju za svaki otmjeni događaj na koji ste pozvani.

Dakle, haljina je odličan odabir ako ste pozvani kao gošća na vjenčanje, krštenje, krizmu ili pričest. Stoga, ako tražite lijepu i elegantnu haljinu, koja je ujedno i cjenovno prihvatljiva, odaberite ovu i nećete pogriješiti!

Veličine: S, M, L, XL.

Sastav materijala: 95% viskoza, 5% elastan.

Naručite putem našeg webshopa.

Dodatne informacije

Veličina

, , ,

Haljina-za-trudnice - Mama-Nova-shop-trudnicka-haljina-ravna

Trudnička haljina ravna

Izbornik