Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Svečani remen sa kristalima

22,44  (169,00 kn)

Svečani remen sa kristalima je od rastezljivog materijala tako da odgovara svakoj veličini.  Njega upravo posebnim čini prekrasni ukras od kristalića. Svaku vašu haljinu učinit će prekrasnom u bilo kojoj kombinaciji.

Opis

Svečani remen sa kristalima.

Imate svečanu haljinu i čini vam se da nešto nedostaje. To j remen koji će podići vašu haljinu na najvišu razinu ljepote. Upravo takav je ovaj remen sa kristalićima u obliku mašnice. Naš svečani remen za haljine je od rastezljivog materijala tako da odgovara svakoj veličini.

Također ovaj moderan remen svečani remen sa kristalima podići će i svaku svečanu varijantu.  nosiva je u svim modnim trendovima. Remen je varijabilni komad koji se može koristiti kao praktičan modni dodatak, ali i kao motiv koji može učiniti optička čuda poput smanjivanja struka ili produženja tijela.

Izvrsno će vam pristajati na haljine tijekom cijele trudnoće a oduševit će vas njegova  mogućnost nošenja i nakon trudnoće. Naravno mogu ga nositi i djevojke ili mame koje nisu trudne.

Remen za haljinu s lakoćom može promijeniti stil haljine, što je savršeno za ženske odjevne kombinacije.

mama-nova-odjeca-za-trudnice-haljine-za-trudnice-modni-dodaci-pojasevi-za-haljine-ukrasni-remeni-svečani-remen-sa-kristalima

Svečani remen sa kristalima

Izbornik