Brza dostava za cijelu Hrvatsku - samo 4,4 EUR

Spavaćica za trudnice sa medom

22,10  (167,00 kn)

Spavaćica za trudnice sa medom. Napravljena je od izuzetno kvalitetnog pamuka, te ravnog kroja tako da se može nositi gotovo cijelu trudnoći i nakon poroda. Ima dvoredno kopčanje na patent zatvarač koji su predviđeni za dojenje. Jako je praktična za bolnicu nakon poroda, ili za čuvanje trudnoće.

Veličina

Clear

Opis

Spavaćica za trudnice sa medom

Ovo je preslatka spavaćica za trudnice idealna i za dojilje koju morate imati! Svi znamo kako je u trudnoći veoma bitno da je odjeća izuzetno udobna i da ne pritišće. Svi vole da im je udobno kad spavaju, da ih ništa ne steže i da mogu nesmetano spavati i sanjati. Kada ste trudnica to je posebno važno.

Osim što je za Vas kao trudnicu san veoma bitan kako biste odmorne mogle krenuti u novi dan, kvalitetan san i odmor od velike je važnosti i za razvoj Vaše bebe. Upravo iz svih tih razloga, veoma je bitno da odaberete spavaćicu koja će Vam biti udobna i omogućiti Vam ugodnih osam sati sna.

Ova predivna spavaćica za dojenje mama nova sa cifom, idealna je s obzirom na to da ima kratke rukave jer je u bolnicama jako toplo zbog potreba za bebe. Spavaćica je lila boje sa uzorkom šarenih medvjedića. Također na gornjem dijelu ima cif, čime postaje funkcionalna i kada Vaša beba već bude s Vama! Patent zatvarači omogućuju brzo i lako dojenje tijekom noći, kada beba bude gladna bez da se u potpunosti morate skinuti.

Zahvaljujući tome, trudnička spavaćica je izuzetno praktična i bit će Vam od velike koristi i nakon poroda. Vjerujemo, kako bi svaka žena željela da u svojoj najdražoj spavaćici iz razdoblja trudnoće, može spavati i kad se već beba rodi. S ovom spavaćicom to možete upravo zahvaljujući spomenutim zatvaračima. Stoga, ako tražite ugodnu spavaćicu za trudnice i dojenje u kojoj ćete nesmetano moći spavati  predlažemo Vam da odaberete ovu.

Spavaćica za trudnice sa medom dolaze u svim veličinama.

 

Dodatne informacije

Veličina

mama-nova-spavacice-za-trudnice-odjeca-za-trudnice

Spavaćica za trudnice sa medom

Izbornik